- Член од
- 28 декември 2015
- Мислења
- 4.070
- Поени од реакции
- 6.552
You have a poison in your mindСо комплексите што ги изнесуваш тука секој ден, смешно е што си се осудил да ме наречеш зла.
Човекот се раѓа, живее во просек 70 години, од кои само 15 можат да бидат физички пик.
Во тој краток прозор на шанса, Меси станал експерт во своето поле, во најплатениот спорт на планетава, и влегол во историјата со заслуга.
Ти читај колку сакаш на википедија за сателититите на Јупитер, ама експерт нема никогаш да бидеш.
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Е да, тоа е точно Меси е историска личност за разлика од мал милион луѓе поради кои квалитетот на живот е драматично наголемен овие неколку генерации, жив чоек не знае кој измислил антибиотици ама затоа сите знаат за Меси, приоритетите кај народот секогаш биле нејасни.
Тоа се можни сателити на земјата а не на Јупитер, Крунје се движи додуша околу сонцето а не околу земјата за 365 дена една ротација што само по себе е интересно.
Не ми е цел да постанам експерт, сознанието ми е доволно, ме прави необично среќен. Камо да бев поинтелигентен да можев да сфатам Фуриеова трансформација (Фурие, уште еден лик бескрајно позначаен за човештвото од Меси а умрел сиромав).
Има Меси пробано извесни супстанци кои ја менуваат перцепцијата?
Автоматски споено мислење:
Може кај тебе во диаспора поглупите биле среќни, а верувам дека го знаеш тоа од лично искуство, вака како да кажам...ај подобро да премолчам не е убаво тоа за еден Христијанин.А знаеш оти глупите луѓе се посреќни, ти како "попаметен и поинтелегентен" од Меси не може да си среќен повеќе од него, или посреќен си зашто си поглуп?![]()
..Башка милионите...ситница
![]()
![Ангел :angel: :angel:](/styles/default/xenforo/emot/angel1.gif)