So e more vakva ova, ko list od bonsekПрегледај го приврзокот 428148Прегледај го приврзокот 428149
aj dobro vecer nema morav ednostavno morav da pustam slika vecer denes sho i da e sakam da imam seks so dzoudi komer slab sum na plavusi morav da ja postiram videte razgledajte slobodno aj
abe si ima nesto sea na slikive se uplasila koj ja znae upm bitno mi go pravi merakot ahahahahhSo e more vakva ova, ko list od bonsek![]()
abe si ima nesto sea na slikive se uplasila koj ja znae
moguce brat imas pravoI teknalo deka ti ce se palish na slikive nejzini...
respekt brat jaka picka si odbralПрегледај го приврзокот 428221
Aj dobar den dobro vecer bi sakal da imam denes seks so siptarkata dua lipa bi sakal da mi meka ddodeka na kurot ja vrtam kako prase na razen i za da se osecame kako ful Albanci na kraj bi i dal da mi sviri na kavalit dodeka i pejam hej more sote hej hahahahahahah ete nemam dilema sto bi ebal denes
И пишав на инста сакам да ти ги лижам прстите на нозете и ме блокираше типкава.Само таа може да ја изгаси мојата жед,
само таа може да ми дозволи да ја излијам на неа својата семоќ,
само таа може да ми ги исполни сите чувства и емоции кои што ми се потребни,
само таа може.....
Прегледај го приврзокот 428635Прегледај го приврзокот 428636Прегледај го приврзокот 428639Прегледај го приврзокот 428640Прегледај го приврзокот 428641
Не филозофирај, не се мучи со поезииве. Кажи едноставно ти се ебе ти се плаче, џабе го лупаш дома од биро.Само таа може да ја изгаси мојата жед,
само таа може да ми дозволи да ја излијам на неа својата семоќ,
само таа може да ми ги исполни сите чувства и емоции кои што ми се потребни,
само таа може.....
Прегледај го приврзокот 428635Прегледај го приврзокот 428636Прегледај го приврзокот 428639Прегледај го приврзокот 428640Прегледај го приврзокот 428641