mSAT i MOVE imaat prevod na tie kanali na mk, neznam kako ovie nemaatНа овие Diva и SCI-FI имаат намера некогаш да пуштат превод или слабо
mSAT i MOVE imaat prevod na tie kanali na mk, neznam kako ovie nemaatНа овие Diva и SCI-FI имаат намера некогаш да пуштат превод или слабо
Многу битниве канали па да има превод.На овие Diva и SCI-FI имаат намера некогаш да пуштат превод или слабо
Многу побитни од српската бљувотинаМногу битниве канали па да има превод.
Ништо побитни и од нив.Многу побитни од српската бљувотина
Sent from my iPhone using Tapatalk
Битно се филмски канали, за разлика од боранијата од Србија што ти ја сервираат, барем има што да видиш. На крајот на денот некој си ги гледа тие каналиНишто побитни и од нив.
Нас во регионов претежно ни се сервираат филмски канали кој нудат малку постари филмови и кој немаат посебно нешто што да се погледне. Ретки се добри тв канали.
А зошто да немаат јас ги гледам, и кога на друг оператор има македонски превод и на SCI-FI i Diva зошто и тука да нема.Многу битниве канали па да има превод.
Да си здрав и жив се согласувам со тебеБитно се филмски канали, за разлика од боранијата од Србија што ти ја сервираат, барем има што да видиш. На крајот на денот некој си ги гледа тие канали
Затоа некој измислил далечинско, па да промениш канал.Општо нас во регионов ни сервираат глупости од телевизии.
Ретки се каналите нешто интереснода имаат. Поради тоа и изгубив желба во последно време за многу гледање телевизија.Затоа некој измислил далечинско, па да промениш канал.
затоа па си активен на форумов хехехе во глобала за многу кратко време ќе згаснат телевизиите младиот свет бара нов тип на забава а не дрмење пред Тв секој е со телефонот во рака ХБО Нетфликс се достапни и можеш која сакаш серија или филм да го изгледаш има и можност спортски канали да се гледаат како што радиото што изумре единствено во кола што се слуша додека се возиш дома ретко кој вклучил радиоРетки се каналите нешто интереснода имаат. Поради тоа и изгубив желба во последно време за многу гледање телевизија.
Да исчезне поточно замре целосно генерацијата родени во Југославија ќе замрат и класичните телевизии барем со овие нашиве претпоставувам така ќе биде.На почеток такво нешто да се случи ќе се осети одма преголемо намалување на гледаност.затоа па си активен на форумов хехехе во глобала за многу кратко време ќе згаснат телевизиите младиот свет бара нов тип на забава а не дрмење пред Тв секој е со телефонот во рака ХБО Нетфликс се достапни и можеш која сакаш серија или филм да го изгледаш има и можност спортски канали да се гледаат како што радиото што изумре единствено во кола што се слуша додека се возиш дома ретко кој вклучил радио
Na magenta tv na site kanali imaНе ми е јасно, зошто не го стават копчето Од Почеток на повеќето канали, ова копче го има Стар Лајф, Стар Ченел, но недостасува на повеќе канали. Исто така и зголемување на каналите што можат да се враќаат до 7дена.
За жал ги нема на сите канали да можеш да ја стопираш враќаш програмата или снимашNa magenta tv na site kanali ima
Na site nakanali ima.od.pocetokЗа жал ги нема на сите канали да можеш да ја стопираш враќаш програмата или снимаш
нема на сите сега да не ги набројувамNa site nakanali ima.od.pocetok