MaxTV IPTV телевизија (Македонски Телеком) генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Decki daj ve molam koj gleda liga sampioni sega kakov vi e kvalitetot na arena premium 1,2,3 kaj sto odat utakmicite? Kaj mene mnogu losa, a na primer arena sport 2 ima germanski kup slikata super... Isto bese katastrofa slikata i minatata sreda koga imase liga sampioni na tie kanali sega pak isto

Decki daj ve molam koj gleda liga sampioni sega kakov vi e kvalitetot na arena premium 1,2,3 kaj sto odat utakmicite? Kaj mene mnogu losa, a na primer arena sport 2 ima germanski kup slikata super... Isto bese katastrofa slikata i minatata sreda koga imase liga sampioni na tie kanali sega pak isto
Катастрофа, никаков smoothness нема сликата, ни кај обичните ни кај премиум арените.

Ова може и до Арена да е само на преносиве ЛШ е, друг фудбал океј е.

Да де времето порано наши родители гледале три програми и тоа е се. Или порано кога ќе ми кажеа мојте дека еден телевизор црно бела слика ќе стаат во маало ќе се соберат да гледаат спорт зошто немало како сега секој дома телевизор . Ние сега фрејмови што ти ја знам нечинело :icon_lol:
A pokraj tv imase i maalsko druzenje... Stari dobri vreminja..

Кај мене еве моментално и ЛШ и германски куп и карлинг, сликата е тапа на сите.
Kaj mene samo na premiumite e krs slikata ls sto davaat. Arena 1 barsa top slika, arena 2 germanski kup top slika, arena 3 i 4 angliski kup top slika.

Kaj mene samo na premiumite e krs slikata ls sto davaat. Arena 1 barsa top slika, arena 2 germanski kup top slika, arena 3 i 4 angliski kup top slika.
Го угасив на 5мин ресиверов, на обичниве Арени се оправи сликата, ама на премиум каналите е уште крш.

Samo vrtenje vo telekom i pravenje pritisok inaku ke si igraat uste dosta vreme vaka so nas ako ne i dosagame !!!

И други им се жалат за фрејмрејтов. Очигледно до Арена е проблемот за тоа.
IMG_3941.jpeg

Kakva je slika na sport klub kanalima?
I ako ima nekog nalod da podijeli, placacu mjesecno.

Kakva je slika na sport klub kanalima?
I ako ima nekog nalod da podijeli, placacu mjesecno.
Ако си од Србија тешко дека ќе ти функционира таму MagentaTV GO a и не е македонската MagentaTV оптимизирана поточно направена сеуште да функционира на било каков смарт телевизори, друг бокс уред. Функционира само на таблет, телефон, преку веб и нивниот бокс уред кој го нудат преку претплата на пакет заедно со интернет и телефон .

Супер е МаgentaTV. Го видов го разгледав набрзина и не знам зошто многумина викаат вртење на каналите е споро, напротив исто е како на MaxTV.

Последно уредено:
Супер е МаgentaTV. Го видов го разгледав набрзина и не знам зошто многумина викаат вртење на каналите е споро, напротив исто е како на MaxTV.
Ако телевизорот не ти е смарт или андроид тогаш имаш некаква корист од Магента Тв, вака ништо посебно или иновативно за разлика од предходно Макс Тв.

Ако телевизорот не ти е смарт или андроид тогаш имаш некаква корист од Магента Тв, вака ништо посебно или иновативно за разлика од предходно Макс Тв.
Смарт телевизори се телевизорите и со Android. Без разлика дали се Аndroid, Tizen и било кој оперативен систем сите се викаат смарт телевизори.

Е сега ова MagentaTV е добро што добиваш некаков друг изглед дизајн на мени и се останато. Ако немаш Аndroid телевизор, МаgentaTV ти овозможува да ти е Аndroid боксот и така добиваш пристап до Play store со некој апликации што можеби ги нема Tizen, VIDAA, WebOS..

Друго добро е што уредот на MagentaTV подршка има до 4К квалитет на слика. Реално сите да имаа оптички интернет и да имаше повеќе 4к канали ќе беше мерак за гледање.

Последно уредено:
На овие Diva и SCI-FI имаат намера некогаш да пуштат превод или слабо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom