AAbrat
- Член од
- 28 октомври 2015
- Мислења
- 730
- Поени од реакции
- 1.666
Тежок копмплекс си. Познавање целокупно 0.I so ti e sega muabetot, so Hrvatska ke se sporedvate.
Kulturno i Ohrid se dva razlicni poimi. Praevme muabet za taksistite. Kultura u pm. I go otekovte so to zastiteno, ona prirodno samo ti si znaes so ti znaci. Drugite se vestacki samo Ohrid priroden ?
I ne znam so se kurcite kako celo ohridsko krajbrezje da e na Ohrid. Ohrid kako grad e do benziskata na makpetrol i do nadvoznjakot za Struga. Tolku. So se puvate tamu so drugi mesta i plazi. Kazi Ohrid sto ima od plaza. Gradskata ?
Trpejca si ja racunate za Ohrid ? Trpejca e selo isto kako tie grckite sela koi so potsmev gi spomnuvate, samo sto se 100 pati posredeni i poubaj. Abe edno selo kako Nea Pori ima plaza kolku celo ohridsko krajbrezje komplet i uste tolku.
P.s ne deka Pehcevo e poubo ali sporedbata e bitna. Vie ste Pehcevo za ostanatite turisticki mesta ako ne sfati dosega.
Само за опинкот ко тебе Охрид е од Подмоље до бензиската.
1. Истражи малце на интернет напиши на гугл ,,Bay of Bones" , прочитај нешо па дојди си одговор тука. Пошо иљадници туристи странци идет само то да го видет.
2.Охрид ништо заедничко немал со културата? Побарај прочитај за Охридска Архепископија, за натака да не зборвам
3. Проблем имаш шо се споредуваме со Хрватска ?
Епа вака. Пошо си опинок ке се спуштам на твое ниво иако неможам. Сум пишал предходно втора работа ми е туризам. Гости од ХРВАТСКА секогаш кога сум имал биле презадоволни од Охрид, јас сум сведок какви дешавки сме имале и какви импресии им оставил Охриф. До сега сум имал 6-7 групи од Хрватска.
4. Чива да ја рачунаме Трпејца ?
На Албанија ?
5. Парва да си го гледаш дворот попрво.
6. Ти шо неможиш да си дозволиш еден ручек во Охрид не требит ма*ињава да ни ги потиш пошо имат 1000 други кој может.