Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Ami sega ne ke kjutite celo vreme ko na parastos da ste, mora nekoja iskra da letni, da se skasate. Posle ti sabajleto ke mu odnesis vareni brokuli vo krevet, ta ke gi trgni zavesite za da nema svetlo vo sobata za da necestliviot ne gleda so ke pravite i taka.

cekaj i ona e nekakov vegan? @Darling jades meso i pies rakija?

боди крена раце од пумава, а јас реков зоки ќе ја нареди работата

Kako i sekojoat taka i sega potfrlif maestralno u mojto strojnishtvo.Vreme e da se soocam so svojte neuspesi.

No toa posle, sega uzivam citajkji go vlade, mnogo mi e milo sho posle tolko vreme od negovio doktorat na tema livadarki on konacno zapozna edna pa duri i ja poduci kako da e podobra livadarka.

znam vlade znam, zena mi ovo ono.

znam vlade znam, zena mi ovo ono.
Znam deka znajs no povtoruvanjeto e majka na znaenjeto taka da :toe: .
Zenati napravi razumen kompromis Zoki, zede dobro momce i si se puka na strana so losi :sneaky:
I ti srekjen i ta zadovolna. Win win situacija za site ;)
Ete zborot zbor i pak ne sum offtopik :D
cekaj i ona e nekakov vegan? @Darling jades meso i pies rakija?
Kano znajs ko ke dinstas meso i ko ke go krenis kapakot kako se pravat kapki voda od pareata na nego. E toa se solzite na veganite :D

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom