Darling
High Value
Не се секирај ќе си одберам куче.Darling ke me tera da postam, celo vreme ke mi pali svekji i temjani niz doma , ke me tera da odime po manastiri i takvi raboti, baska vegetarijanka. I ke me kara![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се секирај ќе си одберам куче.Darling ke me tera da postam, celo vreme ke mi pali svekji i temjani niz doma , ke me tera da odime po manastiri i takvi raboti, baska vegetarijanka. I ke me kara![]()
Еве има случај со баба на 70 години:https://www.facebook.com/watch/?v=2642664782583468Nisto loso ne napisa deckoto, naprotiv.
Ako zaprimetis tuka se vrti nekoj film kaj gospozite deka mozat da ragjaat do 70 godini.
E nemozat![]()
Не се секирај ќе си одберам куче.
Неkafana darling? eve i stef ke dojde... moze so kuce i bez kuce nebitno![]()
Ami sega ne ke kjutite celo vreme ko na parastos da ste, mora nekoja iskra da letni, da se skasate. Posle ti sabajleto ke mu odnesis vareni brokuli vo krevet, ta ke gi trgni zavesite za da nema svetlo vo sobata za da necestliviot ne gleda so ke pravite i taka.
Нече слонче у лонче.боди крена раце од пумава, а јас реков зоки ќе ја нареди работата
боди крена раце од пумава, а јас реков зоки ќе ја нареди работата
Не верувам дека чуваш куче.Само со кучето.
Само со кучето.
Znam deka znajs no povtoruvanjeto e majka na znaenjeto taka daznam vlade znam, zena mi ovo ono.
Kano znajs ko ke dinstas meso i ko ke go krenis kapakot kako se pravat kapki voda od pareata na nego. E toa se solzite na veganitecekaj i ona e nekakov vegan? @Darling jades meso i pies rakija?
Ja pa razbrav deka posaka kuce namesto vlade... za toa imam opshirno diskutirano...Не верувам дека чуваш куче.
Владе е добар џак, више добар него џак....шала на страна, добар мач ќе бидат.Ja pa razbrav deka posaka kuce namesto vlade... za toa imam opshirno diskutirano...