Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Што испаничи толку за едно најнормално прашање, мене тоа ми е чудно.
Не испаничив инат ме фати, на анонимен форум изнудување информации со притисок не е баш нормално, ко пубертетлии од амерички хај скул булинг филм, а по коментарите натаму , гледам сте запнале Арапин да биде, ако ве прави тоа паметни, увек у право и подобри од yet another кајгана член, нека ви биде и тој успех у животов. Одговорот го пишав погоре ама сите се занесовте во филм 1001 ноќ и не ни видовте. Нема врска, не ни проверувајте. Колку сум ја верник, колку практикувам вера и колку ми е важна, знае Тој што треба и моите. Други, мање више.

Дали си свесен како делуваш некому со изјави од оваков тип? Сериозно, размислуваш ли за последиците на твоите зборови упатени кон некого, макар и онлајн?

Јас немав 35, имав 32. Еден ден додека возев точак, си го направив истиот муабет што ти ѝ го правиш на Пумата, „кога ќе фаќаш дечко, кога ќе раѓаш, време нема, не летај во облаци и помири се со фактот дека деца нема да имаш во овој живот“. Си се исплакав и се помирив. По некој месец, дојде еден убав, згоден момак, ми сврте два филма, ме вивна во облаци, за брзо време се вселивме заедно и после некое време и дете си направивме.
Никогаш не знаеш што ти носи животот, така да не осудувај предвреме и ако не можеш да помогнеш некому, барем не му одмагај. Кажувал мислење он... Понекогаш е помудро да си поќутиш.
Јас чекам да кажеш дека второ е на пат :backa:

Дали си свесен како делуваш некому со изјави од оваков тип? Сериозно, размислуваш ли за последиците на твоите зборови упатени кон некого, макар и онлајн?
Nisto loso ne napisa deckoto, naprotiv.
Ako zaprimetis tuka se vrti nekoj film kaj gospozite deka mozat da ragjaat do 70 godini.
E nemozat :toe:

Последно уредено:
Не испаничив инат ме фати, на анонимен форум изнудување информации со притисок не е баш нормално, ко пубертетлии од амерички хај скул булинг филм, а по коментарите натаму , гледам сте запнале Арапин да биде, ако ве прави тоа паметни, увек у право и подобри од yet another кајгана член, нека ви биде и тој успех у животов. Одговорот го пишав погоре ама сите се занесовте во филм 1001 ноќ и не ни видовте. Нема врска, не ни проверувајте. Колку сум ја верник, колку практикувам вера и колку ми е важна, знае Тој што треба и моите. Други, мање више.
Остај што запнале каков бил, со мене кога пишував .. пишувај јас што сум ти одговорил.

Притисокот си го направи самата, со шарање и китење на одговорите, можеше да пишеш - тоа е моја приватна работа и толку, а не да мислиш дека ти се кова некој заговор за каков верник си или којзнае што.

Е јас реков Маврово, не некое село, поточно Маврови анови, инаку Владе си кажа дека нејкел туѓи деца. Одкај сега праиш вакви комбинации.

se razbirame de mavrovi anovi ili leunovo e ako si rekla mavrovo

ostaj go vlade svasta vika plus i gledas fori pravi se umesuva u muabet za boja fakanje a on bojadisuval... kraj ne mozes da mu najdes... :toe:

jas veruvam vo tebe, ako nekoj moze vlade da go predomisli ti si pravata.

od @Darling se plasi ona go kara, premnogu ratoborna e, ko agda na mladi godini :icon_mrgr:

Остај што запнале каков бил, со мене кога пишував .. пишувај јас што сум ти одговорил.

Притисокот си го направи самата, со шарање и китење на одговорите, можеше да пишеш - тоа е моја приватна работа и толку, а не да мислиш дека ти се кова некој заговор за каков верник си или којзнае што.
Малку зборлеста сум искрено :D оттаму потсвесно едитирање и додавање.

od @Darling se plasi ona go kara, premnogu ratoborna e, ko agda na mladi godini :icon_mrgr:
Darling ke me tera da postam, celo vreme ke mi pali svekji i temjani niz doma , ke me tera da odime po manastiri i takvi raboti, baska vegetarijanka. I ke me kara :D

se razbirame de mavrovi anovi ili leunovo e ako si rekla mavrovo

ostaj go vlade svasta vika plus i gledas fori pravi se umesuva u muabet za boja fakanje a on bojadisuval... kraj ne mozes da mu najdes... :toe:

jas veruvam vo tebe, ako nekoj moze vlade da go predomisli ti si pravata.

Добро бе. Ако по некоја несреќна случајност останам вдовица, пу пу...ќе отворам конкурс на кајгана. :ROFLMAO:

Добро бе. Ако по некоја несреќна случајност останам вдовица, пу пу...ќе отворам конкурс на кајгана. :ROFLMAO:

vidija... martisha u crno na edna strana vdovica spominja na druga

daj be kuti zeno, do sega sve sto rece se izleze, eve i si go vrati muzot, i se evakuira od skopje i sve srekno se zavrsi... :popce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom