Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80
Не испаничив инат ме фати, на анонимен форум изнудување информации со притисок не е баш нормално, ко пубертетлии од амерички хај скул булинг филм, а по коментарите натаму , гледам сте запнале Арапин да биде, ако ве прави тоа паметни, увек у право и подобри од yet another кајгана член, нека ви биде и тој успех у животов. Одговорот го пишав погоре ама сите се занесовте во филм 1001 ноќ и не ни видовте. Нема врска, не ни проверувајте. Колку сум ја верник, колку практикувам вера и колку ми е важна, знае Тој што треба и моите. Други, мање више.
Некако многу објаснуваш за некои небитни на форум? :coffee::гик:

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.781
Поени од реакции
5.052
ti e gajle tebe, ti na tinder si najde devojka pa ne zaebavas nas tuka kutrite na kajgana
Јас си свршив. За вас ви ги оставам проблемите...
Жени, Украина, Палестина, корупција, плати, загадување, станови, албанци итн. :свиркам:

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.763
Поени од реакции
2.894
vidija... martisha u crno na edna strana vdovica spominja na druga

daj be kuti zeno, do sega sve sto rece se izleze, eve i si go vrati muzot, i se evakuira od skopje i sve srekno se zavrsi... :popce:
Не е крај се додека чичкото не ги спушти завесите. :)
Тој мене ме врати. Он ми беше згрешил многу.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
prvo i osnovno avatarot ovde ke mora da go smenis... ostaj sve drugo
Da bese samo to makata ke klaev i eden krst kolku za mir vo kukja, ali ne e :) .
Darlingot ti e mnogu religiozna zena, jas i ne bas.
Tuku Kano ko ke razmislam so tebe poke zaednicko imate. I ti si patriotski nastroen ko nea, obozavas crkvi i manastiri da ne recam pobozen si. Pa domakin coek, esnav so bi rekle. Ete napraj edno manastirce ili crkvice, impresioniraj ja i ke vidis za brzo vo pp muabet vo stilot: abe Kano ti porano ko da mi podrece nesto ;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.292
Поени од реакции
24.404
Жени, Украина, Палестина, корупција, плати, загадување, станови, албанци итн. :свиркам:
uzivaj togas, ke resime nie sve kaj i da e... ti samo svirkaj si
Автоматски споено мислење:

Не е крај се додека чичкото не ги спушти завесите. :)
Тој мене ме врати. Он ми беше згрешил многу.
kako i da e, se ispadna po tvoe ;)

Da bese samo to makata ke klaev i eden krst kolku za mir vo kukja, ali ne e :) .
Darlingot ti e mnogu religiozna zena, jas i ne bas.
Tuku Kano ko ke razmislam so tebe poke zaednicko imate. I ti si patriotski nastroen ko nea, obozavas crkvi i manastiri da ne recam pobozen si. Pa domakin coek, esnav so bi rekle. Ete napraj edno manastirce ili crkvice, impresioniraj ja i ke vidis za brzo vo pp muabet vo stilot: abe Kano ti porano ko da mi podrece nesto ;)
na slicna branova dolzina sme za mnogu raboti ama za mnogu i se karame... na makedonski de

dodusa jas so site se karam, nemam veke nervi za gluposti :pos: :pos: :pos:

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.820
Поени од реакции
20.219
Арно да не те мислиме чим си свршил таман си.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.763
Поени од реакции
2.894
@kano повеќе да ме слуша да го тегнам за уши треба, здравје Боже млади сме, животот е пред нас, само здравје и да учиме од грешките,за да не се повторува минатото.

Член од
20 јули 2016
Мислења
7.781
Поени од реакции
5.052
uzivaj togas, ke resime nie sve kaj i da e... ti samo svirkaj si

kako i da e, se ispadna po tvoe ;)

na slicna branova dolzina sme za mnogu raboti ama za mnogu i se karame... na makedonski de

dodusa jas so site se karam, nemam veke nervi za gluposti :pos: :pos: :pos:
Со друго се занимавам сега. Со жени немам проблем. А и со политика...други ми се преокупациите.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.292
Поени од реакции
24.404
Со друго се занимавам сега. Со жени немам проблем. А и со политика...други ми се преокупациите.
stef ako prestana da pasis i pocna da pies rakija slednovo idenje u sk ideme u kafana... najjak lik si na forumot bez konkurencija... moze i @Darling da ja zememe pa 2cata da ne kara

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.736
Поени од реакции
22.992
Ami sega ne ke kjutite celo vreme ko na parastos da ste, mora nekoja iskra da letni, da se skasate. Posle ti sabajleto ke mu odnesis vareni brokuli vo krevet, ta ke gi trgni zavesite za da nema svetlo vo sobata za da necestliviot ne gleda so ke pravite i taka.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.007
Поени од реакции
29.920
Зошто да лажам,кого да лажам и од шо полза ќе ми е жити се'...
А што е за тебе Христијанин? Култура е едно,вера друго, личен табиет трето.
Исус од каде бил? Христијанин е и Кристофер од Пенсилванија и Владимир од Оптина и Трпе од Македонија и Момчило од Србија и Костас од Грција и Тамаз од Грузија и Ара од Ереван. Ако веќе мора да кажувам , на празник го запознав, за повеќе детали ако треба он ќе сподели. Немам некоја фобија према други вери, едноставно сакам да имам подоминантна улога во воспитувањето на моето дете коешто би сакала да е иста вера со мене.

Се надевам љубопитноста е задоволена.
Не мислев ништо лошо, и не те обвинив никаде дека лажеш.
Како да го интерпретирам тоа "вера е друг падеж за мене"?
Твое е сепак дали ќе споделиш или не, ако е тајна во ред си е, не мора детали на форум да се споделуваат.

Kajgana Shop

На врв Bottom