Фан Клуб: Челзи

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
Само да знаеме како да смириме и да умртвиме утакмица некогаш како пример Сити што направи со нас претходно коло би било одлично.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.852
Поени од реакции
12.940
Само би го пофалил Мареска што одма направи измени на полувреме.
Мудрик, џабе нема квалитет. Посебно сега до Нето како конкуренција, очекувам да игра се поретко. Иако типот се труди. Испод две нивоа е според квалитетот.

E

enzo8

Гостин
Одлично второ полувреме, Нони и Палмер изиграа како богови.
Генерално, стојам на тоа дека сме многу подобри отколку претходните сезони во фаза на напад, посед на топка и транзиција, знаеме што бараме, знаеме да се движиме, се познава систем и дека се тренира нешто за разлика од претходните сезони кај сите беа во free for all улога. Сеуште е рано и сеуште егзекуцијата е многу лоша и на моменти се губиме што е нормално ама имаме потенцијал со тимов и Мареска, само е потребно време и некако да се среди одбранава, ова ми е најголем страв, не знам како ќе се научат овие чамуги во одбрана да играат одбрана, језива ми е таа помисла.
Одамна не се имам чувствувано вака добро за викенд, така да во тоа име отварам едно пиво. :ајнапиво:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Талентот во тимот е очигледен кај сите играчи. Потребна е сега само организација и созревање. И секако, лудост е да се откажуваш од било кој после една сезона.

На страна нападот, Колвил имаше супер натпревар. И неколку страшни пасови напред подели. Штом он и Фофана се прв избор, мора да продолжи да ги форсира и да се уиграат. Нема друг начин.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
Од изјавата на Мареска пред натпреварот, повеќе било претпазливост и не би требало да е проблем. Нема потреба да го ризикуваат и против Сервет во четврток, нека одмара.

Член од
17 јуни 2022
Мислења
128
Поени од реакции
442
Милина за гледање на ваков Челзи. Нападот е чиста перверзија, уште наредното лето кога ќе дојдат Паез и Естевао кој вчера имаше 2 гола и 2 асистенции и кој доби позив за првиот тим на Бразил на 17 години, можам само да замислам што ќе правиме следната сезона.

Нони, Палмер перфектни, другите одлични, кој повеќе кој помалку ама да не замарам при ваква победа се е одлично. Сеуште сум при ставот дека треба да се донесе Хумелс кој мислам дека уште е слободен, конечно еден викенд да не ми е уништен поради Челзи. :ojeaa:

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.273
Поени од реакции
5.365
И ја не верувам дека ќе заиграат од наредна сезона за Челси, прво ќе ги пуштат да играат у Европа негде (Стразбург).

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Слабиот Фелиш според сите освен Жоау ДневникТипНаИзговарање Dragonsky

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.726
Поени од реакции
52.661
На двајцата им е кажано дека следна сезона ќе бидат во прв тим на Челзи. Тоа мислам и дека помогна да ги потпишат.
Секако подобро ќе биде на почеток да се замени, да играат во купови и да влагаат од клупа во ПЛ. Една сезона без голем притисок за да може да се навикнат на темпото и физикалноста на лигата, па после да пробаат да се наметнат како стартери.

Член од
4 јуни 2016
Мислења
472
Поени од реакции
410
Читам вести дека има опција замена Стерлинг со Санчо, не знам кој е по луд да прифати таква замена, дали Јунајтед дали Челзи. Доволно играчи имаме за офанзива. Џексон, Нкунку, Палмер, Мадуеке, Феликс, Нето и Мудрик се доволни. Средината денеска беше проблем, во неколку наврати имаше премногу простор, Каиседо денеска беше ептен лош. Не фукционираат Енцо и Каиседо, Лавиа во тоа што го имам гледано на неколку натпревари ми остави добар впечаток, се надавам ќе добие добри минути за играње.

Одбраната климава цел натпревар, се надевам после неколку натпревари ќе се уиграат како треба и ќе бидат постабилни. Веига ми прави добар впечаток за тие минути што ги има добиено.

Ептен добро нападачки изиграно денеска, акциите беа милина за гледање. Се гледа систем кој каде треба да биде, каде да трчи. Палмер и Мадуеке денеска беа жива напаст по таа десна страна.

Мареска (y) до сега и со изјавите и со се што работи до сега.

Член од
9 декември 2010
Мислења
592
Поени од реакции
318
Dobro odigrana utakmica otvorena dobra za oko, mora kontinuitet, ovoj ako ja smiri glavata moze da bide nesto od nego ne da se rasprava za penal na prijatelska utakmica, edinstveno Palmer tehnicki podobar od Paez sea zaebano kako ke se prilagodi na ligava ovde se igra pobrzo I pointenzivno so dosta kontakti. Ova so dvete 8 seuste e nepoznata ravenka, plus timov se glea deka pocnuva da faka malce od idejava I zamislata kako bi trebalo da se igra build-up I se ostanato. Iskreno ocekuvav potesko da mu bide sea ke videme ponataka.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
...дали тоа озбилно Осимен бара 500к неделно или лошо прочитав?

Kajgana Shop

На врв Bottom