Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Оваа година треба да се надеваме дека ќе даваме 3-4 гола просек за надеваме само на победа.
Делуваме страшно кога ќе треба да се браниме и плус на тоа Енцо а посебно Каиседо играат криминално и губат топки.

Последно уредено:
Браво Мадуеке :aplauz:
Нека гледа Мудрик и нека запишува.

Палмер две асистенции и гол. Сува класа. Само многу грешат кога го играат крило.

Да ве прашам нешто, без заебанција. Зошто толку хејт за Мадуеке? Јас неколку пати што го имам гледано, убедливо најдобро крило е во Челзи.

Да ве прашам нешто, без заебанција. Зошто толку хејт за Мадуеке? Јас неколку пати што го имам гледано, убедливо најдобро крило е во Челзи.
Неколку пати го имаш гледано, не поќе од 3 пати.

Нападот денес работи ако ништо друго.

Noni maestralna partija, vo odlicna forma e, samo neka prodolzi vaka da igra, odlicno kombinira so Palmer.
So golema lesnotija igrame i pravime tranzicija, koga odbranata bi bila dobra i bi imale dobar finish, mozemda bideme seriozna ekipa.

Ne e problem so kvalitet kaj Noni tuku so konstantnost i ponashanje, znae da sebichi mnogu i da se kurci.

Ау им закачи три овја. Палмер хет трик асистенции :D

Enzo kapiten e prav pogodok, rasne vo ulogava, gi bodri, za sekoja topka i faul e kaj sudija, bravo, pokazuva pravi liderski kvaliteti sto iskreno ne ocekuvav.

Реков јас ше те треба уште некој гол :D
Не паметам вака лесно да сме креирале и завршувале. Последен период беше со Анчелоти на врмето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom