koj da kaze? milenko? koga pisuva gluposti na negovata strana se lutite, koga ne pisuva pak se lutiteСе тоа убаво, ама нека го кажат и официјално на прес-конференција тоа, а не директорот да кажува дека носел играчи со квалитет што не бил виден досега во македонска лига.
Него во Австралија турнејата зимоска вие ќе ја покривате или ќе се трошат пари од буџетот на клубот?
Автоматски споено мислење:
da veruvam. duri i mislam deka e najdobro resenie za toa.А искрено, веруваш дека Миленко ќе го среди делот со долговите?
Онака класичен дебил со мозок на коза треба да избрише долг од 4 милиони?
Кутриот со она ИДИотиште, мислат дека стварно склопиле тим за титула.
Ондак нека излезе на прес и нека каже ГОДИНАВА ЌЕ БРКАМЕ ОПСТАНОК. Главна цел е да се отарасиме од долговите, бараме трпение итн.
Вака, брка цела постава на играчи, измислени за оваа геријатрија и инвалиди што ги собраа, го менува тренерот за смешка од тренер, фура проказни како дошле Канте и Жиру, однесување дно дна, прво он објавува вести кај него на профил.
Да не се Комити, да прават мобилизации ќор човек нема да има на стадион. И тоа што се создаде пак база на публика ќе се изгиби до наредната година. Мене нозеве ми се враќаат назад кога ќе ми текне што треба да гледам на стадион.
Ќе правиме мобилизации, ама со слаби резултати веќе ништо нема да пали кај луѓето.
Ако мислепе да носи добро на клубот, можеа да побараат совети од стручни луѓе прво, а не да глумат газди.
ide duri i pobrzo od sto ocekuvav. od moe (biznis) iskustvo vakvi raboti obicno na pocetok idat dobro i brzo ali poslednite 10-20% se spori i zaebani. ali sekako postoi golema sansa da razocara, ne go isklucuvam toa mada mislam deka ako dojde to toa ke ima pomos...