Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
За тебе стрелец маж само.
Едниот ќе ја почитува слободата на другиот, а стрелец што обично не се врзува ќе му биде предизвик уникатноста и интелигенцијата на водолијата и ќе стане и папучар ако треба да не ја изгуби.

Не плачи. Не читај. Лесно е. Игнор и толку.

Јас не сум вага ама имам 3 клучни позиции таму. За сите дерман сем за сами себе. *тапка по рамо *
Ја би лавче, да се бориме за превласт :gjavol:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Жени.
Обавезно ќе го завртат муабетот накај хороскоп.
Текстбук класика.
И после се тригернуваат кога ќе им кажеш дека во основа сите се исти, додека тие некои индивидуални разлики формирани од генетскиот материјал и социјалното опкружување се толку минорни, што не вреди ни да се спомнат.
:D
Забавна работа е хороскоп.
На пример ќе умрам пред да сфатам шо е забавно у гледање утакмици и кладилници, ама очигледно забавно е на најголемиот дел од машка популација.
Автоматски споено мислење:

Ти си демонизована. :eek: :eek: :eek:
А ти си бот, за твоето нема лек.
За мене сè уште постои опција егзорцизам.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Член од
17 септември 2022
Мислења
1.037
Поени од реакции
2.471
Има и една друга болна вистина кога кажувате НЕ МЕ ПРИВЛЕКУВА.Куп млади девојки се заљубуваат во познати пејачи,глумци и други личности од јавниот живот и потоа бараат дечко кој во физиономија односно фаца ќе личи на оној во кој се заљубиле бидејки едноставно кога не можат истиот да го имаат дома за сопруг алтернатива им оној кој што најмногу ќе наликува на нивниот идол.
Tocno e ova, ja sum takva zrtva.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.924
Поени од реакции
12.489
Забавна работа е хороскоп.
На пример ќе умрам пред да сфатам шо е забавно у гледање утакмици и кладилници, ама очигледно забавно е на најголемиот дел од машка популација.
И јас се мачев да ја разберам ,,забавата" во утакмиците и кладилниците ама се откажав. Едноставно нема логика и тие са најдосадните ликови што сум ги сретнувал низ животот. Ништо, ама никаква тешка физичка работа или душевни депри ме немаат исцрпувано како што ме туркале и психички и физички тој тип на характери.
Боже сачувај.

Последно уредено:
Член од
1 декември 2014
Мислења
2.306
Поени од реакции
4.567
Ајде викам и ја на планинарење да отидам со повеќе луѓе. Ја неколку пријатели и пријателки со поголема група, и во групата една типка тазе раскината сигурно беше 40+ годинј и 95% од нас сега ја упознаа и се крстеа.

На сите им кажа дека пред 2 дена раскинала со дечкото. На сите на глава им се качи како ова било долга врска од два и пол месеци. На 10 рандом дечковци по пат им кажа истово де за рака ги фати де кај ќе оделе после/утре. Овие сите беа чао...журим ја одбегаваа.
Зашо пишувам ова тука, ниту ми кажа лично со натажен поглед дека е тазе раскината ниту ме допре. Уште повеќе, со двајца другари се симнуваме надолу и почна љубовни совети да ни бара од типот на кој да му даела шанса сеа. Дали ова значи дека сме добри момчиња????

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Ајде викам и ја на планинарење да отидам со повеќе луѓе. Ја неколку пријатели и пријателки со поголема група, и во групата една типка тазе раскината сигурно беше 40+ годинј и 95% од нас сега ја упознаа и се крстеа.

На сите им кажа дека пред 2 дена раскинала со дечкото. На сите на глава им се качи како ова било долга врска од два и пол месеци. На 10 рандом дечковци по пат им кажа истово де за рака ги фати де кај ќе оделе после/утре. Овие сите беа чао...журим ја одбегаваа.
Зашо пишувам ова тука, ниту ми кажа лично со натажен поглед дека е тазе раскината ниту ме допре. Уште повеќе, со двајца другари се симнуваме надолу и почна љубовни совети да ни бара од типот на кој да му даела шанса сеа. Дали ова значи дека сме добри момчиња????
Значи дека си у погрешна тема, а ѕвездите лошо ви се наредиле тој ден.

Член од
2 април 2023
Мислења
226
Поени од реакции
471
Личиш на Дикаприо?
Ја личам, еве ист како на сликава, само немам плава коса и плави очи и не сум толку слаб, а и лицето не ми е толку симетрично како неговото, али друго се исто, да се зачудиш дури... Мада кажа дека си 91ва, ја помлади барам, до 25 макс, баш како Дикаприо де.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Ја личам, еве ист како на сликава, само немам плава коса и плави очи и не сум толку слаб, а и лицето не ми е толку симетрично како неговото, али друго се исто, да се зачудиш дури... Мада кажа дека си 91ва, ја помлади барам, до 25 макс, баш како Дикаприо де.
Нишо, не ми е симпатија Дикаприо :(

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913

Не. Тоа значи дека сте лоши "момчиња".
Аман, нели го читаш насловов на темава....
"Зошто девојките не ги сакаат добрите момчиња".
Чим ве сака значи лоши момчиња сте, нема логика да сте добри.

Kajgana Shop

На врв Bottom