Нема потреба доволно е.Благодарам за одговорот.Натална карта ќе ми правиш? Водолија сум ако нешто ти значи, не кажувам цел датум![]()
Нема потреба доволно е.Благодарам за одговорот.Натална карта ќе ми правиш? Водолија сум ако нешто ти значи, не кажувам цел датум![]()
Па биди фер и ти мене одговори ми, немој сега педерски да бегаш.Не ни мора доволно е.Благодарам за одговорот.
Нели?Bila je pumica
Sada je cougar
Traži mušku dušu
Da joj bude drugar
Инспирира женскава, стварно.
Што да ти одговорам?Те прашав за датумот бидејки ме интересираше што си хороскоп иако различни декади означуваат различен тип на луѓе бидејки ако се на почеток или крај од оној период силно влијание имаат соседните знакови па дури и повеќе од знакот.Па биди фер и ти мене одговори ми, немој сега педерски да бегаш.
Виси на ниеден серизен дечко доколку е заинтересиран за тебе за понатаму да создаде семејство твоите инспирации воопшто нема да го интересираат туку исклучиво твоите маани кои се и дали може да ги толерира истите односно колку него му сметаат. Најголемиот проблем кога двајца се запознаваат е во тоа што од прва се прикажуваат во најдобро светло наместо во најлошо бидејки ако некого можеш да толерираш каков е кога е најлош можеш да замислиш каков ќе биде кога е најдобар.
Нормално, затоа играм со отворени карти, како што веќе кажав.Виси на ниеден серизен дечко доколку е заинтересиран за тебе за понатаму да создаде семејство твоите инспирации воопшто нема да го интересираат туку исклучиво твоите маани кои се и дали може да ги толерира истите односно колку него му сметаат. Најголемиот проблем кога двајца се запознаваат е во тоа што од прва се прикажуваат во најдобро светло наместо во најлошо бидејки ако некого можеш да толерираш каков е кога е најлош можеш да замислиш каков ќе биде кога е најдобар.
Не може ако дечко ти не се вклапа у слика мачо мен/бед бој/пун кеш, како тоа фатил женска? НемогуќеБар да тагнеше мжиштето што ме изговара. Да, заљубена сум, се надевам и ти ќе дочекаш да бидеш така сакан како дотичниот. Фрустрации се страшна работа.
Ништо од наведеното. Само напати тро понервозничокНе може ако дечко ти не се вклапа у слика мачо мен/бед бој/пун кеш, како тоа фатил женска? Немогуќе![]()
Скроз. Неговиот труд е 16000000 пати посекси него да има пари пошо неговите имаат и слично.Ништо од наведеното. Само напати тро понервозничок(овен) ама тука сме слични и знаеме да средиме работа без дужење. Не е богат, не сме биле на одмор 3 години ни 2та, кираџии сме ама работи многу, што тоа ми е многу помажествен момент од поседување многу кеш. Некогаш овде ќе си се искажам емотивно оти он не е по романтични работи многу, да му се изразам така многу ќе се мајтапи, така што кому паѓам в очи ќе си ме игнорира и толку.
Zaljubena si ti vo sebe. Eve ke te citiram, milo mi e sto se pronajde, ajde do slednoto placenje vo Draga Kajgana. Nema vrska so frustracii, nego na sekoja tema isti muabeti teras bez vrska.Бар да тагнеше мжиштето што ме изговара. Да, заљубена сум, се надевам и ти ќе дочекаш да бидеш така сакан како дотичниот. Фрустрации се страшна работа.