Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.024
Ти свесен си како беше дочекана идејата на девојкава дека си бара дечко тука? Со презир, потсмев и теткести некој дофрлувања и навреди, и тоа од македонските "мажи", те не била домаќинка, оти работела, те не и требал маж туку ебач, моља висе, абе подалеку од "тетки перси мажи"македонски упм, и мамини синчиња кои се кријат под сукњи уште до 60 години.
Девојкава баш овде дојде да бара дечко, на оваа тема ? Сум го промаршил тој дел, треба друга тема да отвориме за такви работи.
Како и да било, ете прифаќам дека непријателски била дочакана, ама пак ќе кажам, глупа е таа генерализација "Надвор има добра понуда". Јас имав една пријателка со таков ум ( нема да навлегувам во детали), на крајот после многу дејтови со тие некој Ханс, Јими и.тн (за кој лично ми кажуваше), многу се разочара, и заврши пак со Македонец.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Taman za nokjna uteha, baraj me..
Цм? Обем?
Не лажи, со шублер мерам.
Автоматски споено мислење:

Девојкава баш овде дојде да бара дечко, на оваа тема ? Сум го промаршил тој дел, треба друга тема да отвориме за такви работи.
Како и да било, ете прифаќам дека непријателски била дочакана, ама пак ќе кажам, глупа е таа генерализација "Надвор има добра понуда". Јас имав една пријателка со таков ум ( нема да навлегувам во детали), на крајот после многу дејтови со тие некој Ханс, Јими и.тн (за кој лично ми кажуваше), многу се разочара, и заврши пак со Македонец.
Не дојдов да барам дечко, дел од просерување и инсинуации беше тоа.
Па макар и да барам, не знам што толку трагично доживеаа де :D

Инаку се согласувам више-мање, и во фамилија имам странци зетови и снаи, така што океј си е тоа, ама лично мислам дека со Македонец/екс ју подобро би кликнала јас лично.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
@PurplePuma жена со искуство и со помината километража најдобро ќе те посоветува.
Не питај гаталец, питај гаталец.

На крај за секој случај прашај ја и зашто има 2 пропаднати бракови.
Километража мериме по променети возила или поминати километри? ;)

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Километража мериме по променети возила или поминати километри? ;)
Со едно возило ако имаш поминато 100км и со 10 возила ако имаш по 11км со секое, која вожња има повеќе км ?
Првата или втората ?

Битно оправданието дека во втората вожња се потенцираар само 11км во споредба со 100км во првата ако гледаме кола за кола. А ај да ја погледнеме целата вожња и во првиот и во вториот случај.;)

Сепак после 2 дена дебати и 10 страни срамежливо си дојде на своето. :icon_mrgr:

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.432
Поени од реакции
4.172
Цм? Обем?
Не лажи, со шублер мерам.

Инаку се согласувам више-мање, и во фамилија имам странци зетови и снаи, така што океј си е тоа, ама лично мислам дека со Македонец/екс ју подобро би кликнала јас лично.
Utehata ne se meri so šubler..

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Utehata ne se meri so šubler..
Точно, ама пенисот се мери. Кога веќе заклучивте дека кур ми фали, бар да го одбереме најдобриот :pipi:

Со едно возило ако имаш поминато 100км и со 10 возила ако имаш по 11км со секое, која вожња има повеќе км ?
Првата или втората ?

Битно оправданието дека во втората вожња се потенцираар само 11км во споредба со 100км во првата ако гледаме кола за кола. А ај да ја погледнеме целата вожња и во првиот и во вториот случај.;)

Сепак после 2 дена дебати и 10 страни срамежливо си дојде на своето. :icon_mrgr:
Ти ако не се нудиш, ќути си, не ми расипувај сега работа. Теее, да му умре на комшијата козата :neetaka:

Мојата километража си ја чувам за себе, и за туѓа не прашувам, ферски :angel:

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.399
Поени од реакции
9.024

да не се разбериме погрешно во случај ако лошо сум се изразил, ниту трагично го доживав ниту и трагично, ништо лошо да се запознаеш со некој и од форумов, јас со неколку членови од форумов лично сум се запознал иако претходно не сме се знаеле, и денес имаме одлични пријателски односи.
На едниот му помогав за наплата на пари иако не го имав лично сретнато.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
да не се разбериме погрешно во случај ако лошо сум се изразил, ниту трагично го доживав ниту и трагично, ништо лошо да се запознаеш со некој и од форумов, јас со неколку членови од форумов лично сум се запознал иако претходно не сме се знаеле, и денес имаме одлични пријателски односи.
На едниот му помогав за наплата на пари иако не го имав лично сретнато.
Јас пред катаљон години одев и на собиранки, не знам ни дали се активни членовите уште.
Онлајн дечко до сега не сум нашла.
Социјални мрежи имам и слабо користам, форумов повеќе го читам него што коментирам веќе со години.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
@PurplePuma жена со искуство и со помината километража најдобро ќе те посоветува.
Не питај гаталец, питај гаталец.

На крај за секој случај прашај ја и зашто има 2 пропаднати бракови.
Ај сега признај си дека кога ги пишуваш лажгиве со опашки, едниот прст во газето си го чуваш забоден :icon_lol: , ај молимте, кој си признава пола му се прашта.
@PurplePuma најозбилно овде тешко дека ќе најдеш, зрел човек, гледаш дека сите само знаат да навредуваат и понижуваат, 90% уште не се одвоиле од цицката на мајка им, со бебиња пораснатки ќе си имаш работа, утре мама ќе ја прашува за секоја ситница, каков поклон да ти купи, како да се облече за во кафиќ, какви пердиња дома да ставите и ормари(ова во најдобар случај,зашто обично ги наследуваат од прабаба им, покуќнината :icon_lol: ) во која црква да се венчате итн.итн... верувај не ти треба тоа. Ќе бидеш во брак со свекрва ти а не со бебето нејзино.

Последно уредено:
Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Ај сега признај си дека кога ги пишуваш лажгиве со опашки, едниот прст во газето си го чуваш забоден :icon_lol: , ај молимте, кој си признава пола му се прашта.
@PurplePuma најозбилно овде тешко дека ќе најдеш, зрел човек, гледаш дека сите само знаат да навредуваат и понижуваат, 90% уште не се одвоиле од цицката на мајка им, со бебиња пораснатки ќе си имаш работа, утре мама ќе ја прашува за секоја ситница, каков поклон да ти купи, како да се облече за во кафиќ, какви пердиња дома да ставите и ормари(ова во најдобар случај,зашто обично ги наследуваат од прабаба им, покуќнината :icon_lol: ) во која црква да се венчате итн.итн... верувај не ти треба тоа. Ќе бидеш во брак со свекрва ти а не со бебето нејзино.
Еј, боље да се погодиш со свекрвата, за мажот е полесно :D

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.146
Поени од реакции
16.080
Ако толку ви се допаѓа мажот и сте се зеле со него, свекрвата која го одгледала не треба да е толку проблем, нели?
Се ставаат некои граници нормално, ама пак дека тој совршен маж дошол од монструм како што многу си ги претставуваат свекрвите, тоа пак малце ми е сомнително.
Во глобала, секогаш си имате проблем со мажот, не со неговите.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.749
Ако толку ви се допаѓа мажот и сте се зеле со него, свекрвата која го одгледала не треба да е толку проблем, нели?
Се ставаат некои граници нормално, ама пак дека тој совршен маж дошол од монструм како што многу си ги претставуваат свекрвите, тоа пак малце ми е сомнително.
Во глобала, секогаш си имате проблем со мажот, не со неговите.
Нормално, се шегувам малце ;)
Јас со бивша свеки ептен си се почитував, со цела негова фамилија впрочем.
Само арно од нив сум видела, нема причина да не е така.

Kajgana Shop

На врв Bottom