Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Имам нарачано пратка од Али експрес и стигната е пред две недели ама уште не ми е порачана до дома. Дали може да одам до пошта и сам лично да ја подигнам?
Pa poshtarot nema ostaveno kartonce vo sanduche ?

хммммммммм дали сите течни сапуни се вегански со исклучок на старовремскиот свински сапун?
Свинскиот и овој, не се вегански:
2974443659.jpg

освен ако не си некоја будала што мисли дека Евреите се растенија

1. Каде може да најдам семе од Босилек? ( за исхрана ми е )
2. Некое добро средство против мравки во домот да не знаете ? Читав на нет дека од цимет бегаат но не. Сепак ми треба некој спреј/прашок против мравки, совет ?

2. Некое добро средство против мравки во домот да не знаете ? Читав на нет дека од цимет бегаат но не. Сепак ми треба некој спреј/прашок против мравки, совет ?

2. Исцеди лимон и распрскај

I dvete raboti ke gi najdes vo zemjodelska apteka.

Jas cekav od 7. Januari i duri vo maj mi stignaa na adresa. 2 pati bev do posta me vrakaa so objasnuvanje deka pratkite ne im se otvarani. Taka da, ke si poceka deckoto.
добро што воопшто што ти пристигна биди среќен

do koja suma moze da se prefrlat pari vo mkd (bank transfer) po osnov poklon,
a da ne se danochat vo UJP? 10-15k evra?

Kolko provizija zimat nasite banki ako plajkas so karticka vo lidl,pepco vo grcija, bugarija?

Kolko provizija zimat nasite banki ako plajkas so karticka vo lidl,pepco vo grcija, bugarija?
Воопшто во Грција а плаќано со картички на стопанска, халк и цкб
Автоматски споено мислење:

Воопшто во Грција а плаќано со картички на стопанска, халк и цкб
Заборавив да напоменам дека порано за стопанска банка во филијала кај нив поплнив барање за плаќање во странство а може и во цкб да беше така

За Стопанска банка можам да кажам дека не наплаќаат воопшто провизија за плаќања во трговија било каде во светот не наплаќаат ,освен доколку подигнуваш кеш од банкомат

Sakate da kazete deka stopanska, nlb i ostali banki ne naplajkat provizija za plajkanje?
So visa karticka moze da se plajke?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom