- Член од
- 21 јануари 2009
- Мислења
- 8.831
- Поени од реакции
- 8.863
Ами џабе што ќе ти кажам кога си убеден дека лажамПроблемот е што ти мислиш дека јас сум отуѓен од одговорност и себе критика, а уште повеќе дека гледам на вас како да сум над вас, јас сам сум виновен за најмалку 60% од моите неуспеси со жени, проблемот е што тие 60% се настанати од тоа што моите тогашни класични џентлменски карактеристики се оценуваа како слабост, а јас бев инатлив и не им верував на моите пријатели кои ме разубедуваа во спротивното.
Моето разочарување доаѓа примарно од тоа што да се биде добра личност која се грижи за партнерот - некој го смета за женственост и слабост, иначе за разлика од другите машки, јас ќе си признаам дека и јас да би имал шанса/голем избор би го правел истото што и вие од аспект на дејтање/секс, АМА клучната разлика е што јас НЕ СЕ срамам од тоа и не ГЛУМАМ дека не сум таков, ова е тоа што ужасно ме иритира кај вас, такви сте над 90% сите сте поштени и со неколку партнери.

Немам онс затоа што се плашам за својата безбедност, а и искрено не гледам смисла во онс.
Скроз се осеќам сексуално слободна иначе, тоа не значи дека ќе идам да се ебаам само за да се ебаам.
Секакви жени има, како и мажи, нормално, јас на прашањето за партнери не одговарам, нема потреба никој да ме проценува на таа основа. 1 или 11, неважно е, ако ти чинам сега и тука.