Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

• Креатор на темата Креатор на темата macko i
  • Време на започнување Време на започнување
Проблемот е што ти мислиш дека јас сум отуѓен од одговорност и себе критика, а уште повеќе дека гледам на вас како да сум над вас, јас сам сум виновен за најмалку 60% од моите неуспеси со жени, проблемот е што тие 60% се настанати од тоа што моите тогашни класични џентлменски карактеристики се оценуваа како слабост, а јас бев инатлив и не им верував на моите пријатели кои ме разубедуваа во спротивното.

Моето разочарување доаѓа примарно од тоа што да се биде добра личност која се грижи за партнерот - некој го смета за женственост и слабост, иначе за разлика од другите машки, јас ќе си признаам дека и јас да би имал шанса/голем избор би го правел истото што и вие од аспект на дејтање/секс, АМА клучната разлика е што јас НЕ СЕ срамам од тоа и не ГЛУМАМ дека не сум таков, ова е тоа што ужасно ме иритира кај вас, такви сте над 90% сите сте поштени и со неколку партнери.
Ами џабе што ќе ти кажам кога си убеден дека лажам :D
Немам онс затоа што се плашам за својата безбедност, а и искрено не гледам смисла во онс.
Скроз се осеќам сексуално слободна иначе, тоа не значи дека ќе идам да се ебаам само за да се ебаам.

Секакви жени има, како и мажи, нормално, јас на прашањето за партнери не одговарам, нема потреба никој да ме проценува на таа основа. 1 или 11, неважно е, ако ти чинам сега и тука.

Проблемот е што ти мислиш дека јас сум отуѓен од одговорност и себе критика, а уште повеќе дека гледам на вас како да сум над вас, јас сам сум виновен за најмалку 60% од моите неуспеси со жени, проблемот е што тие 60% се настанати од тоа што моите тогашни класични џентлменски карактеристики се оценуваа како слабост, а јас бев инатлив и не им верував на моите пријатели кои ме разубедуваа во спротивното.

Моето разочарување доаѓа примарно од тоа што да се биде добра личност која се грижи за партнерот - некој го смета за женственост и слабост, иначе за разлика од другите машки, јас ќе си признаам дека и јас да би имал шанса/голем избор би го правел истото што и вие од аспект на дејтање/секс, АМА клучната разлика е што јас НЕ СЕ срамам од тоа и не ГЛУМАМ дека не сум таков, ова е тоа што ужасно ме иритира кај вас, такви сте над 90% сите сте поштени и со неколку партнери.
Ако не си го гледал филмот Последна Американска Девица од 1982 година гледај го бидејќи содржината е баш поврзана со темава:https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Last_American_Virgin

друже, не е проблем да имаш џентлменски карактеристики, проблем е кога тие џентлменски карактеристики се преставени како мекуш, понизеност, јас како пријател би те советувал да продолжиш со џентлменски манири ама малку со доза на поголема опуштеност, со малку повеќе хумор, насмеан и ведар дечко, најди баланс.
Ако тоа не ти е природна карактеристика, земи напи си некоја чашка алкохол (само да не се направиш стока), да се олабавиш малку пред да се пуштиш во живот.

Не е тоа фрката, тоа што не сакам да се натегам и сум искулиран им смета на токсични цури и го сфаќаат како досада, сакаат драми и тензија, проблемот е што они тоа на старт многу вешто го кријат, кога ќе се покажат вистински после едно 3-6м доцна е веќе.
Зависи што после 6 месеци ќе и' соопштиш.
На пример, моја познаничка. 2 години со дечково, ок врска. Се мажи и за помалце од месец го остава.

Епа ликот и' признал дека ја лажел цело време дека ќе се отсели, не можел без мајка му.

Па попедер од ова не може да биде :D Секако дека го остави.

Ти со сиот ум мислиш дека овој имал врска ?
И да знаеш. Кај и да видам машко со реторики како ја познавало женската природа, сочувствителен, поддржувач ова она, додека другиве го мислат дека е вечито френдзониран папучар, кај него има поголема гужва него во 41 на крај на радно време каваљерот оперира и не осеќа потреба за докажување. Подмирен дури премногу, за него више жена е sunshine and butterflies.
Иако не сакам генерализации, колку се машките визуелни, толку се жените аудитивни суштества... се' додека си стоиш зад даден збор.

На пример, моја познаничка. 2 години со дечково, ок врска. Се мажи и за помалце од месец го остава.

Епа ликот и' признал дека ја лажел цело време дека ќе се отсели, не можел без мајка му.

Охоо колку има овакви, 90%се такви во мк, а оној погоре ликот шо го оставале женските не ме чуди, досадна теткица со муабетиве отече, дрндрн јариња, нешто објаснува и сам не се разбира шо.. :icon_lol:
Највеќе мразам кога маж има потреба да се кара ко жена и да докажува поенти..

Охоо колку има овакви, 90%се такви во мк, а оној погоре ликот шо го оставале женските не ме чуди, досадна теткица со муабетиве отече, дрндрн јариња, нешто објаснува и сам не не разбира шо.. :icon_lol:
Највеќе мразам кога маж има потреба да се кара ко жена и да докажува поенти..
Мене ми е смешно што мисли дека мажите имаат оценки. Па за моиве 30 и кусур години, еднаш не сум рекла и не ми рекле дека некој Трпе е 10ка, Трајче 6ка. :D

Мене ми е смешно што мисли дека мажите имаат оценки. Па за моиве 30 и кусур години, еднаш не сум рекла и не ми рекле дека некој Трпе е 10ка, Трајче 6ка. :D
Бар да кажеше по кои критериуми. Досаден е ко :гомце:

A sto mislis, civa greska e toa, negova, na majka mu ili tatko mu? Ili site komplet?

Pa majkite so svojata toksicna ljubov i griza pravat od maskite deca takvi licnosti - nesigurni zavisni nesposobni, i tatkovcite so nivnoto pasivno prisustvo vo brak, odnosno otsustvo. Ova se generacii rasteni i vospituvani od zeni dominantno, zatoa imas i takvi momci a od druga strana devojki so daddy issues, zelni za vnimanie so lesen moral.

го оставила зошто не сакал да се одсели, која мизерија се некои луѓе. Сега место деца да гледа, наредна фаза ќе и биде мачки да чува.

го оставила зошто не сакал да се одсели, која мизерија се некои луѓе. Сега место деца да гледа, наредна фаза ќе и биде мачки да чува.
Го оставила зашто излажал и ја замајавал. Критериум си е критериум. Како што некои мажи нејќат жени без работа, стан, вишок кила и слично, така и некои жени нејќат толкави мажи што уште со маме живеат. Голем ризик за црвено знаме поготово во држава во која нема ни обавезен воен рок. Тој маж утре треба да е столб на куќа, да гледа фамилија, он уште у токсична едипова врска.

Najjak muabet.
Sto maskoto nosi na masa, kako ke i go oplemeni zivotot za da taa nekoja go zemela voopsto vo predvid kako iden partner.
A sto ti gospozo nosis na istata taa masa, kako ti ke mu go oplemenis zivotot na toj nekoj?

Па ферски би било да кажел со време, од која причина ја лажел? За да не го остави?

Што ќе си прави си е нејзино, ама ни јас не би била со таков. Прво сама живеам, не со моите, очекувам маж кој се одделил од мама и тате.

Да е искрен од старт - супер, нема да си го трошеле времето. ;)

Najjak muabet.
Sto maskoto nosi na masa, kako ke i go oplemeni zivotot za da taa nekoja go zemela voopsto vo predvid kako iden partner.
A sto ti gospozo nosis na istata taa masa, kako ti ke mu go oplemenis zivotot na toj nekoj?
Еве шо носи на маса :icon_lol:
1724397908460.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom