Општи дискусии за ТВ серии

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.412
Поени од реакции
13.435
Никој нормален не ја гледа серијата пред филмовите. Филмовите се задолжителни, серијата и не баш.

Член од
4 јуни 2016
Мислења
472
Поени од реакции
410
Башка што филмовите се ремек дело, задолжително гледање extended верзиите, а серијата е просечна накај лоша.

YuZe

Sic Semper Tyrannis
Член од
22 септември 2005
Мислења
1.861
Поени од реакции
2.075
Серијата е тешка глупост. Препорачувам да се гледа со лаксативи, оти запек фаќа кога ја гледаш.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
Можи ова да се гледа без да се гледани филмовите? Или поврзано е?
Може да се гледа, ама зошто некој би го гледал ова а не филмовите е поважното прашање.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Bad Monkey на Епл ја има некој почнато? Гледам 3 епизоди има досега, добар рејтинг. Епл не ме разочарале, ама па главниов актер ми е многу антипатичен.

Член од
7 април 2015
Мислења
2.784
Поени од реакции
1.698
Bad Monkey на Епл ја има некој почнато? Гледам 3 епизоди има досега, добар рејтинг. Епл не ме разочарале, ама па главниов актер ми е многу антипатичен.
Добра е, Аппле нема промашај, има некој наративен карактер, еден лик раскажува приказна, како Big Lebowski vibes.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.515
Поени од реакции
28.992
Добра е, Аппле нема промашај, има некој наративен карактер, еден лик раскажува приказна, како Big Lebowski vibes.
Добра серија, солидна. Штета што треба да се чека епизода за епизода.

Веројатно на многумина ви е гледана, ама пред некој ден ја дознав Entourage. Што бинџање напраив викендов, 5 сезони ги спичкав. Многу ми се јаки вакви серии каде што главните ликови ми се скоро непознати, а предобри. Ќе ја завршам до вторник.

Член од
17 октомври 2011
Мислења
14.700
Поени од реакции
36.532
И третата сезона на The Morning Show е woke-рско срање. Ништо и од ова. Феноменална прва сезона, секому би ја препорачал. И ништо понатаму.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
The Lord of the Rings: The Rings of Power is going to be giving Oppenheimer vibes, according to showrunner Patrick McKay.
:facepalm:

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
Епската борба на Хелм Хамерханд, кој го одбранил своето кралство како никој пред и после него (така Толкин вика).
Војната на Рохиримите ги обработува тие моменти од историјата на Средната Земја.

Грешката на Толкин е што у еден пасус вика дека овој имал ќерка. Не и ни го спомиње името уопште.

И нормално, Војнаата на Рохиримите уопште не е за Хелм Хамерханд туку е за неговата неименувана ќерка.

Да ви ебам све, да ви ебам.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.285
Поени од реакции
9.396
Епската борба на Хелм Хамерханд, кој го одбранил своето кралство како никој пред и после него (така Толкин вика).
Војната на Рохиримите ги обработува тие моменти од историјата на Средната Земја.

Грешката на Толкин е што у еден пасус вика дека овој имал ќерка. Не и ни го спомиње името уопште.

И нормално, Војнаата на Рохиримите уопште не е за Хелм Хамерханд туку е за неговата неименувана ќерка.

Да ви ебам све, да ви ебам.
Мора да тече воукот, педеризмот и ренесансата. За ретардосите од америка. :D

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.982
Поени од реакции
83.345
Хах, Нетфликс баш за денес стаиле премиера на некој аниме Терминатор.

Денес е баш денот у кој машината станува свесна (2024 август 29 у 2 и 15 беше мислам), според Терминатор кецот.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Kajgana Shop

На врв Bottom