Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.116
Поени од реакции
30.182
У денешно време просечна девојка под 25 год е баш скоро изживеана затоа што од 15 год до 25 има издувано цела бавча трева, има изјавано цела ергела стапови, и има прошетано низ барем 50% од поголемите европски градови.
На 25-26 веќе почнува да бара " добро момче " за да накај 28-29 веќе да дојде на раскрсницата или да продужи со бурниот живот или да си земе куче и да почне да ливадари по планинарски друштва.
Просечна може има 2 дечковци до 25, еден од средно, еден од факс по просек зборуваме.
Секс за една вечер е толку ретко што не ни може да се смета за просек.

Не знам кај живеете, во ред лајт дистрикт? Оти НЗСво не може да е подалеку од реалноста.
Да беше просекот како што го замислувате немаше да имаме толку мал наталитет, нема логика. На толку секс вајда ќе се трефнеше дете.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Ако мислиш на физичка привлечност, нема да се согласам со тебе, еден од најдрагите дечковци, со кој воошто не раскинав со лошо, туку живот се дешава и ден денес имам предобро мислење за него, не типично привлечен лик и нема да навлегувам во детали, ако сакаш верувај ми на збор.
Не е ни богат. Потекло ептен сиромашно има.
Ама има и уште нешто - памет. Со него можев да зборувам со денови и да не ми е досадно ни секунда. И фантастична смисла за хумор исто.
Добро е кога немаш високи критериуми, лесно ќе најдеш ваму.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Просечна може има 2 дечковци до 25, еден од средно, еден од факс по просек зборуваме.

Не знам кај живеете, во ред лајт дистрикт? Оти НЗСво не може да е подалеку од реалноста.
Да беше просекот како што го замислувате немаше да имаме толку мал наталитет, нема логика. На толку секс вајда ќе се трефнеше дете.
Камо да се ебаавме колку што мислат дека се ебааме, од нивна уста во Божји уши :D
Автоматски споено мислење:

Добро е кога немаш високи критериуми, лесно ќе најдеш ваму.
Нема поголем критериум од интелигенција ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913

Абе има многу неплодни, башка види ја Џенифер Лопез, листа на мажи има колку автопат Велес Скопје долга, па само Марк ја затрудни.

Член од
16 јули 2021
Мислења
319
Поени од реакции
665
Ако мислиш на физичка привлечност, нема да се согласам со тебе, еден од најдрагите дечковци, со кој воошто не раскинав со лошо, туку живот се дешава и ден денес имам предобро мислење за него, не типично привлечен лик и нема да навлегувам во детали, ако сакаш верувај ми на збор.
Ама има и уште нешто - памет. Со него можев да зборувам со денови и да не ми е досадно ни секунда. И фантастична смисла за хумор исто.
Немам причина да не ти верувам, но ќе те прашам дали ти пришол у бар онака гром од ведро небо запознавање, или некако органски се запознавте преку пријател/факс/работа? Зашто тоа ја мења работата доста.
Чисто ми е интересно затоа што тоа што го кажувам статистичко мнозинство, не викам баш сите, 100% жени резонираат така, но по мое искуство едни добри 2/3 и те како резонираат на тој начин.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Немам причина да не ти верувам, но ќе те прашам дали ти пришол у бар онака гром од ведро небо запознавање, или некако органски се запознавте преку пријател/факс/работа? Зашто тоа ја мења работата доста.
Чисто ми е интересно затоа што тоа што го кажувам статистичко мнозинство, не викам баш сите, 100% жени резонираат така, но по мое искуство едни добри 2/3 и те како резонираат на тој начин.
Не ми пријде никако посебно, поголема група на луѓе се запознавме наеднаш (хоби).
Од таа поголема група ми привлече внимание што сериозно луд хумор има, после едно на друго си се надоврзаа нештата. Го сметам за еден од најинтелигентните мажи што ги имам воопшто во животот запознаено.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.773
Поени од реакции
2.913
Не ми пријде никако посебно, поголема група на луѓе се запознавме наеднаш (хоби).
Од таа поголема група ми привлече внимание што сериозно луд хумор има, после едно на друго си се надоврзаа нештата. Го сметам за еден од најинтелигентните мажи што ги имам воопшто во животот запознаено.
Ако е интелеген би требало да носи и интелегентни одлуки, а тоа што ти раскинал му било каква одлука? Глупа или интелегентна. Не контам.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Инаку, секако дека секакви луѓе постојат, а ретко која жена може да поднесе мамини синови и неамбициозни мажи. Со тоа сосема се согласувам.
Исто се согласувам (и познавам) жени кои сè очекуваат да обезбеди мажот.

Како што се изјаснив, за мене врската со некого е тим, немам потреба да глуматам нешто или да очекувам повеќе од што нудам.

Само ептен е лесно за себе да мислиш дека си супер и жените не чинат, ама не е баш така. Зборувам за моја генерација, повеќето што ги познавам се остварени жени и не зависат никако од ниеден маж, па автоматски тој треба да понуди повеќе од бицепс.

Ако е интелеген би требало да носи и интелегентни одлуки, а тоа што ти раскинал му било каква одлука? Глупа или интелегентна. Не контам.
Не раскинавме поради таква причина некоја, не се скаравме, другарски се разделивме, животните патишта ни се разминаа, нека е погрешно време да беше.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057
Па толку имаш поима дека за Смилковско конкретно и те како бев активна.
Не е твој проблем на крајот зошто и кога сум се активирала, ама нека ти дојде душата на место, не барам дечко.
Ок чим си била активна за Смилковско. Тоа ваљда од другиот профил.

Секако дека не е мој проблем. Само приметив интересна коинциденција кога некој/некоја после 10 + години се враќа во живот на форумов и прво нешто што пишува дека раскинале и лечат комплекси од бившиот партнер. Секој секогаш.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
44.992
Поени од реакции
83.366
драг на сите, привлечен, умен, со фантастична смисла за хумор

ист бил ко мене, само што ја сум богат

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
Ок чим си била активна за Смилковско. Тоа ваљда од другиот профил.

Секако дека не е мој проблем. Само приметив интересна коинциденција кога некој/некоја после 10 + години се враќа во живот на форумов и прво нешто што пишува дека раскинале и лечат комплекси од бившиот партнер. Секој секогаш.
Не лепото, само овој профил го имам, ако ти нешто не знаеш, не значи дека не е така. Ако не се лажам лани некоја фотка закачив ;)

Од кога раскинав со дечкото до сега има поминато повеќе од доста време, а ДУРИ и да барам дечко, што е маката со тоа не разбирам?

драг на сите, привлечен, умен, со фантастична смисла за хумор

ист бил ко мене, само што ја сум богат
Тогаш те нејќам, со спонзоруши да ме вараш....
Реков дека не е типично привлечен, затоа што не сакам да објаснувам каков е физички. Нека е дека генерално не го сметаат за привлечен во класична смисла.

Член од
22 август 2024
Мислења
60
Поени од реакции
80
Само приметив интересна коинциденција кога некој/некоја после 10 + години се враќа во живот на форумов и прво нешто што пишува дека раскинале и лечат комплекси од бившиот партнер. Секој секогаш.
Случајно е , исто така случајно е што после кога ќе најдат дечко ги снемува од истиот :D

Член од
17 септември 2022
Мислења
1.038
Поени од реакции
2.471
Па не се произнесе, што го нудиш, опиши што продаваш :D
Маж и кола на незнаење не се купува!
Tocno, nikako na nevideno. Bodi e odlicno graden, moze slika da ti pratam. Vegetarijanec, go ljubi zivotot, postoenjeto, mu veruva na univerzumot a i na mene deka kje prepoznaam shto univerzumot isplaniral.

Eve i ron go pofali a veruvam i drugite kje mu dadat preporaka.

Iskreno do sega se sho mu mestev ne bidna rabota pa sega ova e moja licna ego borba, mora da uspeam.

Ska Maniac

Бараба
Член од
2 октомври 2013
Мислења
10.495
Поени од реакции
26.057

Ај барем ти си паметна, зашто вакви манастирски муабети ?!
Оh wait ...

Два примера. Во западна Европа каде што има огромна сексуална и лична слобода и сама добро знаеш каква е " моменталната " ( последни 40 години) демографија. Во Пакистан, Мали, Судан и Ирак исто така многу добро знаеш какви се сексуалните и личните слободи и каква е кај нив демографијата.
Огромна спротивност од тоа ти што го тврдиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom