Зошто девојките не ги сакат добрите момчиња?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Не може да не ти фали пажња, затоа што вие постоите за истата. Искрено, сега да не постојат социјалните мрежи, знаеш ли каков глобален колапс ќе ви се случи?
Не знам, слабо користам социјални мрежи.
На сите човечки суштества им треба внимание, социјални животни сме.
И не, не "постојам" за "пажња".
Ама уште не ми кажа што тоа тебе те прави добро момче.

Член од
16 јули 2021
Мислења
371
Поени од реакции
759
Жените немаа против добрите мажи, туку сакаат самоуверени, харизматични и амбициозни мажи. Не сакаат педерушести мажи без амбиции, што е и нормално, тоа е кодот што им е заложен у мозокот, да направи потомство и да го заштити и прехрани семејството. Коа бев помлад, јбг, изразнат од мајка, сакаш да ги гледаш како жена мајка краљица и така сум ги гледал, јбг ко што викаат у Зона Замфирова: стратешки скроз погрешно. Кога се фокусирав повеќе на себе и почнав да фаќам појака пара (читајте амбиција), и се дигна и самодоверба, си стана полесно. Но јбг, со годините учиме.
Но да и одговорам и на Пумата, тоа што го кажувам е ако се познаваат, ако не се познаваат, и ако типот не изглеа добро на око за неа, џаба му е и самоувереност, кеш и амбиција, нема ни да се доближи до дотичната.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.947
Поени од реакции
3.304
Него не му е, ама тебе.....
Абе има за сите аман и за тебе има не се секирај ти само на пудри си го газенцето бело беличко ко сиренце.:LOL::love:
Автоматски споено мислење:

Не знам, слабо користам социјални мрежи.
На сите човечки суштества им треба внимание, социјални животни сме.
И не, не "постојам" за "пажња".
Ама уште не ми кажа што тоа тебе те прави добро момче.
Абе овој е жена во полуженско тело, не гледаш по пишувањето.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Жените немаа против добрите мажи, туку сакаат самоуверени, харизматични и амбициозни мажи. Не сакаат педерушести мажи без амбиции, што е и нормално, тоа е кодот што им е заложен у мозокот, да направи потомство и да го заштити и прехрани семејството. Коа бев помлад, јбг, изразнат од мајка, сакаш да ги гледаш како жена мајка краљица и така сум ги гледал, јбг ко што викаат у Зона Замфирова: стратешки скроз погрешно. Кога се фокусирав повеќе на себе и почнав да фаќам појака пара (читајте амбиција), и се дигна и самодоверба, си стана полесно. Но јбг, со годините учиме.
Но да и одговорам и на Пумата, тоа што го кажувам е ако се познаваат, ако не се познаваат, и ако типот не изглеа добро на око за неа, џаба му е и самоувереност, кеш и амбиција, нема ни да се доближи до дотичната.
Ако мислиш на физичка привлечност, нема да се согласам со тебе, еден од најдрагите дечковци, со кој воошто не раскинав со лошо, туку живот се дешава и ден денес имам предобро мислење за него, не типично привлечен лик и нема да навлегувам во детали, ако сакаш верувај ми на збор.
Не е ни богат. Потекло ептен сиромашно има.
Ама има и уште нешто - памет. Со него можев да зборувам со денови и да не ми е досадно ни секунда. И фантастична смисла за хумор исто.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.430
Поени од реакции
30.891
У денешно време просечна девојка под 25 год е баш скоро изживеана затоа што од 15 год до 25 има издувано цела бавча трева, има изјавано цела ергела стапови, и има прошетано низ барем 50% од поголемите европски градови.
На 25-26 веќе почнува да бара " добро момче " за да накај 28-29 веќе да дојде на раскрсницата или да продужи со бурниот живот или да си земе куче и да почне да ливадари по планинарски друштва.
Просечна може има 2 дечковци до 25, еден од средно, еден од факс по просек зборуваме.
Секс за една вечер е толку ретко што не ни може да се смета за просек.

Не знам кај живеете, во ред лајт дистрикт? Оти НЗСво не може да е подалеку од реалноста.
Да беше просекот како што го замислувате немаше да имаме толку мал наталитет, нема логика. На толку секс вајда ќе се трефнеше дете.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.947
Поени од реакции
3.304
Ако мислиш на физичка привлечност, нема да се согласам со тебе, еден од најдрагите дечковци, со кој воошто не раскинав со лошо, туку живот се дешава и ден денес имам предобро мислење за него, не типично привлечен лик и нема да навлегувам во детали, ако сакаш верувај ми на збор.
Ама има и уште нешто - памет. Со него можев да зборувам со денови и да не ми е досадно ни секунда. И фантастична смисла за хумор исто.
Добро е кога немаш високи критериуми, лесно ќе најдеш ваму.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Просечна може има 2 дечковци до 25, еден од средно, еден од факс по просек зборуваме.

Не знам кај живеете, во ред лајт дистрикт? Оти НЗСво не може да е подалеку од реалноста.
Да беше просекот како што го замислувате немаше да имаме толку мал наталитет, нема логика. На толку секс вајда ќе се трефнеше дете.
Камо да се ебаавме колку што мислат дека се ебааме, од нивна уста во Божји уши :D

Добро е кога немаш високи критериуми, лесно ќе најдеш ваму.
Нема поголем критериум од интелигенција ;)

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.947
Поени од реакции
3.304

Абе има многу неплодни, башка види ја Џенифер Лопез, листа на мажи има колку автопат Велес Скопје долга, па само Марк ја затрудни.

Член од
16 јули 2021
Мислења
371
Поени од реакции
759
Немам причина да не ти верувам, но ќе те прашам дали ти пришол у бар онака гром од ведро небо запознавање, или некако органски се запознавте преку пријател/факс/работа? Зашто тоа ја мења работата доста.
Чисто ми е интересно затоа што тоа што го кажувам статистичко мнозинство, не викам баш сите, 100% жени резонираат така, но по мое искуство едни добри 2/3 и те како резонираат на тој начин.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Немам причина да не ти верувам, но ќе те прашам дали ти пришол у бар онака гром од ведро небо запознавање, или некако органски се запознавте преку пријател/факс/работа? Зашто тоа ја мења работата доста.
Чисто ми е интересно затоа што тоа што го кажувам статистичко мнозинство, не викам баш сите, 100% жени резонираат така, но по мое искуство едни добри 2/3 и те како резонираат на тој начин.
Не ми пријде никако посебно, поголема група на луѓе се запознавме наеднаш (хоби).
Од таа поголема група ми привлече внимание што сериозно луд хумор има, после едно на друго си се надоврзаа нештата. Го сметам за еден од најинтелигентните мажи што ги имам воопшто во животот запознаено.

Ocajna

Domakjinka
Член од
29 јануари 2007
Мислења
1.947
Поени од реакции
3.304
Не ми пријде никако посебно, поголема група на луѓе се запознавме наеднаш (хоби).
Од таа поголема група ми привлече внимание што сериозно луд хумор има, после едно на друго си се надоврзаа нештата. Го сметам за еден од најинтелигентните мажи што ги имам воопшто во животот запознаено.
Ако е интелеген би требало да носи и интелегентни одлуки, а тоа што ти раскинал му било каква одлука? Глупа или интелегентна. Не контам.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Инаку, секако дека секакви луѓе постојат, а ретко која жена може да поднесе мамини синови и неамбициозни мажи. Со тоа сосема се согласувам.
Исто се согласувам (и познавам) жени кои сè очекуваат да обезбеди мажот.

Како што се изјаснив, за мене врската со некого е тим, немам потреба да глуматам нешто или да очекувам повеќе од што нудам.

Само ептен е лесно за себе да мислиш дека си супер и жените не чинат, ама не е баш така. Зборувам за моја генерација, повеќето што ги познавам се остварени жени и не зависат никако од ниеден маж, па автоматски тој треба да понуди повеќе од бицепс.

Ако е интелеген би требало да носи и интелегентни одлуки, а тоа што ти раскинал му било каква одлука? Глупа или интелегентна. Не контам.
Не раскинавме поради таква причина некоја, не се скаравме, другарски се разделивме, животните патишта ни се разминаа, нека е погрешно време да беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom