Омилена Мапа

• Креатор на темата Креатор на темата thekillagorilla
  • Време на започнување Време на започнување

Која мапа ви се допаѓа најмногу?

• Вкупно гласачи
    429
DD2,Aztec а и Inferno може да се речи...ги владеам,напамет ги знам. И DD2006 исто така...

de_pyramid_css веќе подолго време, исто така, de_marauder. Ми се допаѓа многу и de_sultan2, така да, тоа се моите топ 3 омилени мапи. Кога има малку играчи на сервер, за зезање одлична е aim_deagle7k.

Не знам зошто, но цел ден мозокот ми закочи во една точка -размислуваќи како ми се викаше омилената мапа и никако не можам да се сетам... :ROFLMAO:

Ајде помош!

Релативно мала мапа во 1.4 или 1.6, не се сеќавам. Полицијата тргнува од карпесто планинче и слегува по скали. Потоа имаш мало и тесно тунелче мало кое води до терористете, кои па се наоѓаат во куќа со заложници. Тунелчето беше од лева страна одма после скалите, а имаш и опција од десно да им пријдеш на терористите.
Одма пред куќата имаше тенк кој можеше експлодира.

Буквално цел ден ме тишти оваа глупост и никако не можам да се сетам на името, а ми беше омилена :facepalm::icon_mrgr:

Почнав да играм CS2 и пробував да симнам некои мапи, па така заглавив размислуваќи на ова.

Не знам зошто, но цел ден мозокот ми закочи во една точка -размислуваќи како ми се викаше омилената мапа и никако не можам да се сетам... :ROFLMAO:

Ајде помош!

Релативно мала мапа во 1.4 или 1.6, не се сеќавам. Полицијата тргнува од карпесто планинче и слегува по скали. Потоа имаш мало и тесно тунелче мало кое води до терористете, кои па се наоѓаат во куќа со заложници. Тунелчето беше од лева страна одма после скалите, а имаш и опција од десно да им пријдеш на терористите.
Одма пред куќата имаше тенк кој можеше експлодира.

Буквално цел ден ме тишти оваа глупост и никако не можам да се сетам на името, а ми беше омилена :facepalm::icon_mrgr:

Почнав да играм CS2 и пробував да симнам некои мапи, па така заглавив размислуваќи на ова.
Леле на врв на јазик ми е. :mad:
Стилот на мапата беше како на Итали, таква со медитеранска архитектура, шарени куќички... ?

Леле на врв на јазик ми е. :mad:
Стилот на мапата беше како на Итали, таква со медитеранска архитектура, шарени куќички... ?
Не не, овдека ништо немаше шарено, баш беше дул колоритетот.

Конечно се досетив, али неколку часа ме избудали процесот :ROFLMAO:

Осама бета се викаше. Или само Осама, не се сеќавам.

1724341640188.png

Мапава воопшто не се спомнува никаде, нити некој ја издвојува во нешто. Но мене ми беше омилена како за 2 на 2 или 3 на 3.
А не можев и подобри слики да најдам...

Не не, овдека ништо немаше шарено, баш беше дул колоритетот.

Конечно се досетив, али неколку часа ме избудали процесот :ROFLMAO:

Осама бета се викаше. Или само Осама, не се сеќавам.

Прегледај го приврзокот 427123

Мапава воопшто не се спомнува никаде, нити некој ја издвојува во нешто. Но мене ми беше омилена како за 2 на 2 или 3 на 3.
А не можев и подобри слики да најдам...
Епа не е таа што ја мислам.
Оваа беше поголема од Итали со 3-4 патеки меѓу базите. Целата личеше на итаљанско мало приморско градче.Имаше плоштадче, пазар, дрвца саксии со цвеќиња. Многу шарена и накитена мапа. И имаше Тенк (дали ова Бредливо на сликава) или тој зелениот тенк во една од базите.

Епа не е таа што ја мислам.
Оваа беше поголема од Итали со 3-4 патеки меѓу базите. Целата личеше на итаљанско мало приморско градче.Имаше плоштадче, пазар, дрвца саксии со цвеќиња. Многу шарена и накитена мапа. И имаше Тенк (дали ова Бредливо на сликава) или тој зелениот тенк во една од базите.
Ау јас сум солиден на искуство со Кантер, али не знам за која мапа зборуваш.
Не се сеќавам да сум играл таква мапа :cautious:

Ау јас сум солиден на искуство со Кантер, али не знам за која мапа зборуваш.
Не се сеќавам да сум играл таква мапа :cautious:
Антика е мапава. Сигурен сум дека најкасно ја имаше на 1.3 или 1.4. На 1.6 кога ги додадоа 2те оружја и штитот сигурен сум дека ја немаше. Башка меморијата на мапава ми е во пиксели што значи дека е пред да воведат Опен ГЛ.

Било која мапа ми одговара. На CS2 играм фри фор ол, у просек 60 убиства правам со AWP. Тимски сум ептен лош, ваљда зошто таму има нердови со 10к саати на кои тоа им е животот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom