Мала шала ,ова му е втор пат и пред две години се повлече па пак се вратиБрат, ако не тролаш, а ваљда не тролаш, овој дома на неговите нема да фали, а не пак во тенисот.
Затоа што не е истата ситуација. На Синер му нашле билионити дел од таа супстанца, како и да се викала, што ваљда ги навело на тоа дека може да не е виновен, односно стварно да се пренело тоа преку спрејот. Е сеа колку стварно е точно тоа не знам и се надевам дека ќе има истрага и дека ќе се дознае вистината.Само не ми е јасно зашто истите стандарди не важат за сите, ко Халеп на пример, а тука поминуваат објаснувањата од типот на:
Коинциденција или не, Кејхил, тренерот на Синер, беше тренер и на Халеп.
Абе кај допинг нема биљонити небиљонити дел, батали ти тоа, или си допингуван или не си, не се мери тоа у грамажа. Проблемот е што има двојни аршини тука и ова си помина заташкано со месеци, ова е од Март ама тек сега дознаваме за истово.Затоа што не е истата ситуација. На Синер му нашле билионити дел од таа супстанца, како и да се викала, што ваљда ги навело на тоа дека може да не е виновен, односно стварно да се пренело тоа преку спрејот. Е сеа колку стварно е точно тоа не знам и се надевам дека ќе има истрага и дека ќе се дознае вистината.
Не го правдам Синер со ова и не ја кривам Халеп, само ти викам ситуациите не се исти, освен нели тренерот што им е ист, ако може тоа да се земе како случајност.
А шо ти сеа се правиш праведен па како подобро за тенисот е Синер да го суспендираат и да глеаме еднонасочна улица со Алкараз?Не го победија. Го сврте тенисот со 1 жетон и очигледно уште не си се помирил ни ти со тоа, иако го тврдиш тука спротивното, чим и тука успеа да го протнеш ничим изазван.
Само не ми е јасно зашто истите стандарди не важат за сите, ко Халеп на пример, а тука поминуваат објаснувањата од типот на:
Коинциденција или не, Кејхил, тренерот на Синер, беше тренер и на Халеп.
Иначе безброј спортисти има што давале вакви објаснувања за паднати допинг тестови, и на крај сепак го јаделе, не викам дека Синер не е во право, ама многу вакви банални ситуации, и пак ќе ја земам за пример Халеп, не поминувале како што сега Синер помина. Уште е и нејасно зашто не го суспендирале, додека траела истрагата, зашто сепак паднал не 1, туку 2 допинг теста во рок од една недела, нити па јавноста знаела за истово.
Има казна технички, не ги добива поените од Индијан Велс.
Чекај малце, зар стварно мислиш дека ради Новак ова го зборувам? Па каков фактор за Новак и неговата кариера е Синер побогу човече, нормален ли си и пред се, дали си стварно сериозен за ова што го пиша?А шо ти сеа се правиш праведен па како подобро за тенисот е Синер да го суспендираат и да глеаме еднонасочна улица со Алкараз?
Демек ич нема везе со Новак и твоето навивање , ова го кажа за доброто на тенисот
Со твојот форумски колега Андеркавер одвај чекате вакви моменти да пишувате реферати и да кажувате како требало како не. Али битно Новак е 100% во право секогаш.
Ја се имам помирено многу одамна , тоа шо Новак не победил плус не ги мења бројките шо ги има сега. Само ти сакаш уште да има некој што не ми го признаваат успехот , пошо очигледно си драма queen, досадно ти е и сакаш да контрираш имало или немало потреба.
А конкретно за случајов се надевам дека е буквално како шо пишува и нема да се задлабочи со заговори демек намерно било , нема случајности бла бла...
Ако он е легенда,јас сум во веце кога ќењам.Српската тениска икона Филип Краиновиќ најави пензија,ќе фали на турот дефинитивно.
Не е, нема да биде суспендиран, само таа казна му е ради поените што ги доби на турнирот каде паднал 2 допинг теста во рок од недела дена, практично му ги зимаат поените што таму ги освои, ништо тоа не му мења.Ако он е легенда,јас сум во веце кога ќењам.
Синер е пред допинг-суспензија!
За почеток 450 поена му се скинати од ранк листа
Друже не се губи. Како може при таква вест прво Ѓоковиќ да ти падне на памет? Излитена фраза е али очигледно ти набил премногу комплекси Новак.А шо ти сеа се правиш праведен па како подобро за тенисот е Синер да го суспендираат и да глеаме еднонасочна улица со Алкараз?
Демек ич нема везе со Новак и твоето навивање , ова го кажа за доброто на тенисот
Со твојот форумски колега Андеркавер одвај чекате вакви моменти да пишувате реферати и да кажувате како требало како не. Али битно Новак е 100% во право секогаш.
Ја се имам помирено многу одамна , тоа шо Новак не победил плус не ги мења бројките шо ги има сега. Само ти сакаш уште да има некој што не ми го признаваат успехот , пошо очигледно си драма queen, досадно ти е и сакаш да контрираш имало или немало потреба.
А конкретно за случајов се надевам дека е буквално како шо пишува и нема да се задлабочи со заговори демек намерно било , нема случајности бла бла...
Уф каква лага е ова, можеби една од најголемите некогаш видени на форумов. Бог знае што ќе пишуваше да му се десеше ова на Новак, дека го местат, ае бе грешка е на масерот не знаел Новак итн итн...истово ќе го пишував и Руне да беше во прашање, и Карлос, па и Новак
што правел правеле и се масирале.туку со истата рака го масирал и Синер
Не го бранам бе брат, грешно си ме разбрал. Го пишав тоа што го прочитав, му нашле билионити дел од таа супстанца во урина и ваљда затоа ја прифатиле жалбата. Ете Урко вика немало врска со грамажа или количина, или си допингуван или не си, искрено не знам дали ова е така, јас лично мислам не. Зашо знам дека постојат сусптанци кои се дозволени да се земаат во одредени количини, се над таа пропишана количина спаѓа во допинг и спортистот може да го јаде за тоа. Не знам, нека каже некој поупатен во ова како идат овие работи, зашо веќе почнаа да рипаат сите, нормално највеќе оние кои се испоказнети за слични ситуации.Цобе има коментирано за таквите случаи, а сега се брани Синер зашто било само еден биљонити дел допинг.
Немаше да пишувам, допинг е допинг, нарочито ако излезеше со такво бизарно објаснување а притоа цела кариера ја поминал регуларно. И инстантно ќе знаев дека Новак после ова е готов, зашто ќе го расчеречеа ко да нема утре, цела западна медиумска машинерија, без пардон, а да не зборам цела Федал фан база на нет што све ќе праешеУф каква лага е ова, можеби една од најголемите некогаш видени на форумов. Бог знае што ќе пишуваше да му се десеше ова на Новак, дека го местат, ае бе грешка е на масерот не знаел Новак итн итн...