Фан Клуб: Вардар

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.744
Поени од реакции
6.467

Ако не е договорен Седло , од овие најдобро решение според мене би бил Захариевски ..

Член од
17 август 2011
Мислења
10.253
Поени од реакции
18.201
Новоматик немаат допирна точка со клубот, освен што даваат пари. Новоматик = Камчев, а условот да вложат (за да продолжи да постои клубот) беше Миленко да го води спортскиот и извршниот дел. Се издејствува само да има надзор над финансискиот дел.

Кога друг дава пари, веќе не си газда и нереално е да се очекува дека ќе се слуша нашиот збор, како во периодот кога бевме главни.
Ама па тоа не значи дека треба да има самоволие до небо.
Saber, i koa komiti bea gazdi opstinite na vmro dadoa pari. Nema denar da dadat sea, a ako vlasta nameri ima i drugi nacini da prinudi denar da ne vleze u Vardar. Toa e moe mislenje. Igracive se losi, ama jbg, kasno se pocna, sezonava e propadnata. Ocekuvam naredna da ja stabilziiraat rabotata.

Член од
13 јули 2020
Мислења
170
Поени од реакции
395
септември ќе дојде ние уште сопственикот не го знаеме
Kako ne go znaeme , toa e worldwide poznatiot philanthrop Orch Stones :vozbud:
Новоматик немаат допирна точка со клубот, освен што даваат пари. Новоматик = Камчев, а условот да вложат (за да продолжи да постои клубот) беше Миленко да го води спортскиот и извршниот дел. Се издејствува само да има надзор над финансискиот дел.

Кога друг дава пари, веќе не си газда и нереално е да се очекува дека ќе се слуша нашиот збор, како во периодот кога бевме главни.
Ама па тоа не значи дека треба да има самоволие до небо.
Vo pravo si , ne e realno da se ocekuva koga klubot ima gazda drug da odlucuva ama sepak treba da ima kohezija i sorabotka na relacija navivaci i uprava i da ne se preteruva

Член од
28 јануари 2024
Мислења
44
Поени од реакции
186

Член од
31 јануари 2014
Мислења
397
Поени од реакции
1.156
Благодарност до Горазд за се што направи за клубот, искрено му посакувам среќа и успех каде и да ја продолжи кариерата. Дојде во клубот свесен за состојбата во која ќе функционира, во еден од најтешките и најкритични периоди во постоењето на Вардар, работеше чесно и посветено во рамките на своите и општите можности.
Останува да го видиме изборот на свинскиот за нов тренер.

Член од
31 март 2011
Мислења
110
Поени од реакции
597

Член од
13 август 2019
Мислења
608
Поени од реакции
3.285
Отворен е патот за Чунга. Он ќе добие шанса.
До кога само е прашањето... Моја прогноза е дека до репрезентативна пауза, во превод 20-тина дена и после тоа Седло...

Член од
31 март 2011
Мислења
110
Поени од реакции
597
Пајташите на Грдлето објавија.
Да не се заборави не така одамна Гоцката сакаше бизнис со тренерки да прави...
Ова е најдобро на СпортКлуб ќе си кренст гледаност!

Член од
20 септември 2023
Мислења
299
Поени од реакции
1.659
Седло, Захариевски, Виктор Треневски... некој од нив би бил веројатно... во секој случај клубот не движи во посакувана насока...
Ако има вистина во ова, тогаш нека ги контактираат и Стратев и Алексо Мацков. Тешка мизерија од менаџмент…

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.656

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.721
Поени од реакции
2.237
Мене не ме зачуди заминувањето на Горазд, оти некако ми делува дека му ја земаа слободата што ја имаше при одлучувањето во врска со појачувањата. Сигурен сум дека тој не барал да се донесат играчите кои ги донесоа. Овој што го назначиле за тренер, тешко дека ги има квалитетите кои ги поседува Горазд. Мислам дека Горазд си замина за да не му ги накалемат неуспесите кои ќе следат со оглед дека тимот не се појача соодветно. Така да ова е чекор наназад. Се доби спонзор, а се загуби одличен тренер.

Kajgana Shop

На врв Bottom