- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.919
- Поени од реакции
- 73.290
Абе невидена дупенкаKolku i da nekji da pisi coek, nekogas mora.
Da sumirame:
1.)
- Ckembari mu prat najava na Komiti dosega nevidena dupenka, cela Makedonija i Balkan se smeat.
- Komiti “vozvrakjat” so smesna najava, del od podgrupite probvat nesto ama se blamirat.
2.)
- Ckembari kako so pisat mu probivat spremanje za dupenka so “seno” od strana na komiti.
-Koga Komiti probija gorese na forumot, sega shtama gi brat drugite budali (a navodno imalo sliki)
3.)
- Ckembari po 5-6ti pat ovie godini se pijavuvat Struga, prat parola najavna i pagjat rekviziti na komiti (se gleda deka ne bile organizirano, ama sepak dovolno za to so treba a utre gi ceka gostuvanje)
-Komiti i pokraj site dupenki za struga, i pokraj to so jadoja onakva sramna sa niv najava i pokraj to so znat deka nivni clenoj odat struga pak i pak ne prevzemat nisto. Pa malce mozok i hrabrost da imavte ke go iskorisvte denes denot vo struga vo vasa polza i bogami mozese ubo da vratite.
I sega so?
Ke citame utre paroli so rimi i demek mnogu jako.
Nisto ne ve vadi pokje, samo zname da padnite, a to bogami nema nikogas oti prp prp ocigledno od Ckembari.
Ova se slucva prv pat vo tifo dvizenjeto vo Mkd, grupata da e porazena uste pred da pocni utakmicata…
A sega, spremajte “upaljacite” i kamenjata i racunajte go to za napad.
Па клип од сличен тип имаш постирано 5 страни поназад, снимен 2013 година.
Топ ви беше најавата, имавте пенал на тацна и за тоа нема одбрана. Не знам каква најава би направиле за да вратиме.
И општо, моменталната ситуација е таква што имате материјал и за пароли и за најава, не пенали, шут на празен гол од 5 метри. Биднало што биднало, земале неколку членови да каменуваат на своја рака и си го јадеме реметот.
Сите поозбилни членови од групата ви ја пофалија најавата, батали што имаш спамери на темава што господ не ги знае кои се, што тропаат глупости.
За сеното, нешто сте во голема заблуда, не знам што би ви враќале на тие коментари. На крај краева, кога веќе сте имале такво инфо, сте можеле да го искористите против нас, како што беше паролата "Ние сме за Скопје 63-та", откако ни ја проваливте кореографијата за Скопје 2014.
За Струга. Како прво, тие што го соблекувате не се Комити, туку обични фанови кои носат реквизити. Па ова ви е прв пат да паднете реквизит на кој пишува Комити во Струга, се' било дресчиња и РК Вардар шалови.
За остатокот се сложувам и си во право. И тоа е доказ дека сме далеку од најјаките групи од соседството (и ние и вие). Обавезно ќе си направеа некој контра напад на вакви настани.
Убаво си го најавивте дербито, добра дупешка со најавниот клип, добра замисла и вечерва, ви се погоди и победата. Али чекај малку, уште не дошол денот за дерби