- Член од
- 30 октомври 2021
- Мислења
- 1.630
- Поени од реакции
- 3.783
А тоа што јадат 12 инчен дилдо кај Покровск, изгледа на вториот монитор е.Свежи вести од последните неколку часа.
Прегледај го приврзокот 426390
Kje padne li toa seloto konecnoА тоа што јадат 12 инчен дилдо кај Покровск, изгледа на вториот монитор е.
Ахам, како што паѓаат нивите кај Курск.Kje padne li toa seloto konecno
Rusija ne mozhe da upotrebi nuklearka za da ja zavrsi vojnava. Da moese, kje go napravese toa do sea, a ne da trpi vakvi sranja. Ima odredeni posledici so doagjaat so toa.има а?
Како го замишљаш тоа?
кои последици би ги имала Русија ако фрли нуклеарка?Rusija ne mozhe da upotrebi nuklearka za da ja zavrsi vojnava. Da moese, kje go napravese toa do sea, a ne da trpi vakvi sranja. Ima odredeni posledici so doagjaat so toa.
Vojnata mora da ja dobijat konvencionalno, a toa ko so gleas ne im odi bas. Sekoga gradce go osvojivaat sporo, so mnogu zrtvi, a od druga strana gubat teritorija brzo vo molskavicni napadi.
Celiot muabet za pobednik se sveduva na toa koj narod kje ima poise stomak da go trpi ova, zaso ni ednite ni drugite ne mozat voeno da ja pomestat ramnotezata.
koj se tie posledici? mesto losi momci zapadot ke gi prikazuva kako ekstra losi momci? abe sfakate li deka ostatokot na svetot samo saka da zavrsi vojnata i ako toa znaci upotreba na nekoja nuklearka na nikoj ne mu e gajle... nema da oko da im trepne ni na kina ni na indija a toa e posla svet, nitu pak na globalniot jug, nitu na azija so isklucok na japan i korea, nitu pa juzna amerika mnogu gi zasega toa...Rusija ne mozhe da upotrebi nuklearka za da ja zavrsi vojnava. Da moese, kje go napravese toa do sea, a ne da trpi vakvi sranja. Ima odredeni posledici so doagjaat so toa.
Vojnata mora da ja dobijat konvencionalno, a toa ko so gleas ne im odi bas. Sekoga gradce go osvojivaat sporo, so mnogu zrtvi, a od druga strana gubat teritorija brzo vo molskavicni napadi.
Celiot muabet za pobednik se sveduva na toa koj narod kje ima poise stomak da go trpi ova, zaso ni ednite ni drugite ne mozat voeno da ja pomestat ramnotezata.
kosovo ke im gi zgolemi sankciiteкои последици би ги имала Русија ако фрли нуклеарка?
Moe mislenje, najvekje gi plasi izolacija od neutralnite zemji, pred se Kina, Indija i tn. Verojatno bi bile otseceni od 99 posto od svetot posle toa. Kje ja dobijat vojnata no kje gi kosta mn, i kje gi kosta cel vek.кои последици би ги имала Русија ако фрли нуклеарка?
Oni se sekako izolirani/vo process/ od zapadot, ne igra toa uloga. Drugovo se zivi gluposti, imaat 200k ukrainci utepano, nuklearka kje ja zavrsi vojnata odma.koj se tie posledici? mesto losi momci zapadot ke gi prikazuva kako ekstra losi momci? abe sfakate li deka ostatokot na svetot samo saka da zavrsi vojnata i ako toa znaci upotreba na nekoja nuklearka na nikoj ne mu e gajle... nema da oko da im trepne ni na kina ni na indija a toa e posla svet, nitu pak na globalniot jug, nitu na azija so isklucok na japan i korea, nitu pa juzna amerika mnogu gi zasega toa...
rusija ne koristi nuklearno oruzje zatoa sto za celo sranje u ukraina kriv e zapadot i preku sila 5000 idioti vo ukraina koj ke zavrsat vo gulag koga togas.
Автоматски споено мислење:
kosovo ke im gi zgolemi sankciite
nema neutralni zemji, ima zemji sto se slugi na zapadot i zemji sto se protiv. toa sto nekoj jasno go kazuvaat toa a nekoj onaka glumat neutralnost a sepak sorabotuvaat so rusija znaci deka NE GI PRIFAKAAT sankciite i amerckiot svetski poredok.Moe mislenje, najvekje gi plasi izolacija od neutralnite zemji, pred se Kina, Indija i tn. Verojatno bi bile otseceni od 99 posto od svetot posle toa. Kje ja dobijat vojnata no kje gi kosta mn, i kje gi kosta cel vek.