мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 18.884
- Поени од реакции
- 23.283
Montazni bunkeri i zasileni banderi prvenstveno, posle ke se odi na borbeni koziПретпоставувам дека и дизајнот е усвоен - двоглав орел?
Montazni bunkeri i zasileni banderi prvenstveno, posle ke se odi na borbeni koziПретпоставувам дека и дизајнот е усвоен - двоглав орел?
i podmornici so brisachiMontazni bunkeri i zasileni banderi prvenstveno, posle ke se odi na borbeni kozi
Ме насмеа на цела мака. Подморници со брисачи.i podmornici so brisachi
Колку си поинтелигентен, повеќе страдаш. Знам дека ти тоа не можеш да го почувствуваш ниту да го разбереш од лично искуство.Ај ај, мака имал он : )))
Dobro so ne trgnae nakaj germanija, tamu kakvi patista ima, za 2 dena cela kje ja osvoea.
Уште 500 дронови ќе им испрателе на Украинците. Решиле да ја демонтираат Русија.И што вика Литванецот денеска?
Абе иди у некоја тема исповедај се, мака си имал. Бешиката ли е што ли е сега? Намачениот ставро битолски.Колку си поинтелигентен, повеќе страдаш. Знам дека ти тоа не можеш да го почувствуваш ниту да го разбереш од лично искуство.
??????Абе иди у некоја тема исповедај се, мака си имал. Бешиката ли е што ли е сега? Намачениот ставро битолски.
se gleda deka si posledica na dve cherveni