Фан клуб - РК Вардар

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.027
Треба да се даде поддршка, доколку не се поклопи со фудбал.
Македонија игра со Фарси Острови на гости во фудбал, така да нема македонско првенство тие неколку дена.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
6.579

:ROFLMAO:

Член од
11 август 2017
Мислења
567
Поени од реакции
514
Беше еден што отскукнуваше во младинската лига, имаше и по некоја минутажа во Супер лига, има многу материјал во него
Автоматски споено мислење:

Член од
17 август 2014
Мислења
3.754
Поени од реакции
6.165
Добар е има материјал, добиваше добра минутажа и во супер лига а им беше главен играч во младинците на Голден Арт, мислам дека и најдобар стрелец во младинска лига беше

Член од
30 мај 2019
Мислења
2.188
Поени од реакции
4.027
Баш ме интересира дали навивачите на ПАОК ќе дојдат во Струга за турнирот. Милуваа да доаѓаат кога играа некои женски екипи во фудбал и ракомет, па да видиме дали сега ќе дојдат.

Член од
12 ноември 2020
Мислења
84
Поени од реакции
293
Кога дојде, кога заеба колено?

Прегледај го приврзокот 426288
Samo sto sakav da go objavam ama si me pretrkal. Sea za sea sme preuspesni i mozda i titula ke zeeme kako sme trgnati

Niso cudo i povreden sme go donele, da go lecime. Ova ni se slucuvase cesto koga sesute bevme vo LS, ama fati korona pa ne se zabeleza tolku. Doagaa poluspremni/polupovredeni epizodisti kolku da izbliknat kratko vo Evropa (togas LS, sega LE) posle teska povreda ili pad na forma.
Sega ke posedi do sledno leto dur ne se oporavi i koga ke krene forma najverojatno ke zapali patikite.

Polnime dzebovi so debeli pari na povredeni poluprovereni rakometari, pari so koi ke go vratevme Kosteski plus use edno srpsko prosecno krilo, plus ke donesevme use eden igrac u pole.

Koga veke praime ekskurzii i audicija za igraci bar ne mora da se frli tolku pari....

Член од
23 март 2017
Мислења
420
Поени од реакции
751
Талентирани за мене се браќата Митеви, ако е овој како средниот бек Митев ондак е талентиран , а ако не добивал никаква минутажа сениорско ниво ондак тешко да се надеваме дека е поталентиран од оној Савревски и како и да беше шо игра у Алкалоид сега. На 19 години треба да игра нешо у стил на Митев кој шо ни е моментално најдобар играч на 20 години у сениорска репрезентација за да го кажуваат како талент ,а овој има 19 баш ме интересира колку е талентиран ,барем се надевам поише од дрвово Јагуриновски.

Член од
4 март 2017
Мислења
2.269
Поени од реакции
6.579

Вечер од 20:40 играме со Тиквеш на турнирот во Струга. Прва прилика да видиме како ќе изгледа екипата после толку промени.

Kajgana Shop

На врв Bottom