Македонија игра со Фарси Острови на гости во фудбал, така да нема македонско првенство тие неколку дена.Треба да се даде поддршка, доколку не се поклопи со фудбал.
Македонија игра со Фарси Острови на гости во фудбал, така да нема македонско првенство тие неколку дена.Треба да се даде поддршка, доколку не се поклопи со фудбал.
Беше еден што отскукнуваше во младинската лига, имаше и по некоја минутажа во Супер лига, има многу материјал во негоГо знам, меѓутоа не сум го следел.
@Vardarecc ?
Добар е има материјал, добиваше добра минутажа и во супер лига а им беше главен играч во младинците на Голден Арт, мислам дека и најдобар стрелец во младинска лига бешеГо знам, меѓутоа не сум го следел.
@Vardarecc ?
A gledam dole nekoj pelisterec se smee. Decki vie imate 3 pati poise pari i pak kuburite so sve. Najmalce vi e za smeenje rabotava.Nexe stana institucija za nas.
Ne mu zameraj, on e bitolski SimevA gledam dole nekoj pelisterec se smee. Decki vie imate 3 pati poise pari i pak kuburite so sve. Najmalce vi e za smeenje rabotava.
Zaebancija be, šo odma tužni smajlinjaNe mu zameraj, on e bitolski Simev![]()
Samo sto sakav da go objavam ama si me pretrkal. Sea za sea sme preuspesni i mozda i titula ke zeeme kako sme trgnati
Талентирани за мене се браќата Митеви, ако е овој како средниот бек Митев ондак е талентиран , а ако не добивал никаква минутажа сениорско ниво ондак тешко да се надеваме дека е поталентиран од оној Савревски и како и да беше шо игра у Алкалоид сега. На 19 години треба да игра нешо у стил на Митев кој шо ни е моментално најдобар играч на 20 години у сениорска репрезентација за да го кажуваат како талент ,а овој има 19 баш ме интересира колку е талентиран ,барем се надевам поише од дрвово Јагуриновски.