Зејди, Хаж, Озеки и Анѓелков одлични. Другиве не ми се читани.Од летниот попуст на Или-Или. Фотосинтеза не беше нарачана туку ми ја подарија, последен примерок со посвета и потпис од авторот. <3
Прегледај го приврзокот 424987
Мене само Хаж ми е читан со Играта на Де Ниро. Зејди и Мичел многу ги фалат буктјуберите што ги следам па затоа ги земав.Зејди, Хаж, Озеки и Анѓелков одлични. Другиве не ми се читани.
Да ти кажам искрено се чудам како книги пред 71 година печатени имаат побели страници од книги печатени пред 10 - 15 год.Се радувам што успеав да ги најдам и за 70 години стари книгичиња во солидна состојба.
Gesendet von meinem SM-S921B mit Tapatalk
Можеби ама внатре се гледа доста патина односно позатемнети страни. Иако овој вид хартија не ни бил скроз бел кога беше печатена.Да ти кажам искрено се чудам како книги пред 71 година печатени имаат побели страници од книги печатени пред 10 - 15 год.
Којзнае што тоалетна хартија користат сега за печатење.
Па тоа ти викам. После 71 година супер изгледааат. Ове сега после 10 год изгледаат како да ги пишувал дедо Ное во Арката.Можеби ама внатре се гледа доста патина односно позатемнети страни. Иако овој вид хартија не ни бил скроз бел кога беше печатена.