Џ
Џонтра Волта
Гостин
На некоја од Еуроспортовите гарант, ме мрзи да пуштам ТВ да проверам, прости ми.Каде може да се гледа во живо маратонот? Овие од мртв префрлија на ракомет.
На некоја од Еуроспортовите гарант, ме мрзи да пуштам ТВ да проверам, прости ми.Каде може да се гледа во живо маратонот? Овие од мртв префрлија на ракомет.
Нема. Сите спортски канали ги имам, на ниту една нема. Каква дискриминација за жените.На некоја од Еуроспортовите гарант, ме мрзи да пуштам ТВ да проверам, прости ми.
Тоа е. Како ли ќе продолжиме со животите после овој тежок преседан и оваа неизбришлива неправда нанесена врз жените, во најголем дел со потекло од Африка за која гордите феминистки од Америка апсолутно ги заболе, што би се рекло, пична жила.Нема. Сите спортски канали ги имам, на ниту една нема. Каква дискриминација за жените.
Еуроспорт 1, само знаат да замараат со реклами.Нема. Сите спортски канали ги имам, на ниту една нема. Каква дискриминација за жените.
Срце, не можеш мене да ми продаваш за американски феминизам.Тоа е. Како ли ќе продолжиме со животите после овој тежок преседан и оваа неизбришлива неправда нанесена врз жените, во најголем дел со потекло од Африка за која гордите феминистки од Америка апсолутно ги заболе, што би се рекло, пична жила.
Dovolno e da otvoris wikipedia i da gledas kako sportski se razvival za da sfatis deka dno ti skokotna muabetot deka samo daska i volja ti treba za medal na olimpijada. Ama ok eden tvit random ke svrsi rabota i ke se ispinuva taka malce muabetot.Еве @Syn , те поздрави Аршад.
...ниту очекувам да се извини, а ти воџа чопора на вакви мора да те слушаат, не си давај за важност, инаку толкав текст нормално со гугл транслејт затоа е таа опција на НЕТ, да не сакаш лиценциран преведувач да ангажирам!Гугл транслејтов
Не замарај бе која ти е поентава со глупостиве што ги копаш на интернет, ги објавуваш тука па и згора на тоа гугл транслејт користиш?
Демек не знаеме ние зошто носат заштитни гуми и требаше ти да дојдеш да ни презентираш статии од гугл? И што? Еве која е поентата на твоите постови? Па уште да ти се извини некој? Што демек измисли топла вода ајнштајну ѕууаааууу ја откри Америка пошто на гугл пиша zastitni gumi na zabi kosarkari amerika stef kari
Друга работа, ме чуди дали приметивте вчера на маратонот колкави патики носеа атлетичарите во споредба со оние што трчаа на стадионот? Инфо некој за ова?
...бронза за што? за мојот пост се однесува?Америка зеде бронза.