А1 Македонија (VIP)

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
Но на тој начин не би ја добивал целосната брзина од интернетот во пакетот ?
Ако има некој потреба од телефонска линија за разговори, ќе мора така да биде наместено на 3G only, каде што минималната брзина ќе му биде 1Mbps загарантирана и нагоре можеше порано да оди и до 16Mbps, сега мислам дека е послаба 3G и 4G. Порано беше подобро пред модернизацијата на мрежата.
То е, ако сака во исто време да зборува и да сурфа тоа е решението.

Член од
6 август 2024
Мислења
83
Поени од реакции
38
Ако има некој потреба од телефонска линија за разговори, ќе мора така да биде наместено на 3G only, каде што минималната брзина ќе му биде 1Mbps загарантирана и нагоре можеше порано да оди и до 16Mbps, сега мислам дека е послаба 3G и 4G. Порано беше подобро пред модернизацијата на мрежата.
То е, ако сака во исто време да зборува и да сурфа тоа е решението.
Fala ti bratu bas ke probam , neznam so konekciive denovive se tapa vaka ne bilo niednas do sea , a plus so fiksna znae I po saat vreme da dojde konekcija, I da restartiras ruter isto

Член од
12 јуни 2022
Мислења
1.178
Поени од реакции
536
ако може да се активира на секого @MALINOV.A да кажи од припејд на постпејд да премини за 349 денари со неограничени разговори, СМС и 10GB интернет (2.5GB во роаминг во земјите од Западен Балкан) супер ќе биде.
Vo sist koga otvorame kako nov broj ne dava Special + tarifa, a koga odime na Prep to Post dava na sekoj pripejd broj i na tie sto ne e ponudeno, ama ne e dozvoleno da se aktivira ako ne e ponudeno vo sist dava na koj e ponudeno na koj ne.
A i nemaat dobivka agentite koga aktiviraat i ne se angaziraat.
A naprimer ako sakaat mozat da vi stavat.

Член од
12 август 2024
Мислења
107
Поени од реакции
155
Зошто А1 го има тргнато Канал 5 од ХплореТВ веќе некое време го нема?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.031
odma blokada napravile na One (4iG)... Ne moze da se povrzete na One mreza vo Albania i Crna Gora ako ste na A1, iako neli zapaden balkan treba na site mrezi da e isto.
Kolega moj e momentalno valona na green e, vika nema mreza(no service) na vodafone imal samo 2g,na lyca soprugata bila na vodafone 4g...
ova ako e vistina togas navistina duopolot raboti na najjako...!!!

Член од
6 февруари 2007
Мислења
4.964
Поени од реакции
5.822
Green e preprodavac na a1,kako a1 dirigira taka se igra oroto.....ili pak mozi da e momentalna situacija....
Кажи ми грубо колку чини минимум инвестицијата за мобилен оператор со своја изградена мрежа во Македонија?

Член од
29 август 2008
Мислења
5.664
Поени од реакции
4.031
Кажи ми грубо колку чини минимум инвестицијата за мобилен оператор со своја изградена мрежа во Македонија?
Nemam tocna informacija zavisi od mn,aspekti kolku bazni kolku km2 itn i najvazno dali opremata ke bide huawei ili druga bidejki kineskata e na pola cena od ovie sto se izmisleni deka ne prisliskuvaat ne znam primer; Ericsson ...
Nese sejkavam Vip kolku go kupi One tie imaa komplet infrastruktura se...

Kajgana Shop

На врв Bottom