А1 Македонија (VIP)

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
А1 од секогаш биле превари
Се што можеш без договор од кај нив да земаш подобро е 100 пати. Кај мене дома сме сите на припејд и домашниот интернет е месец за месец веќе една година. Телевизија не плаќам, има стримови за филмови ако сакам да гледам и така со обична антена можеш да гледаш телевизија.
Кај мене за чудо лета интернетот, имаше да намалена брзина на домашниот оти е комбо бокс, ама еве го се оправи и таман си е.
Кај што има Телекабел оптика ви ја препорачувам целосно, имам мерено брзина и ја користев и доста е стабилна и без договор е плус. Припејд или постпејд без договор земајте број немојте да се лажите на претплата со телефон, ќе се изгорите од давање на пари.

Член од
21 ноември 2011
Мислења
1.465
Поени од реакции
801
Во право си мислам. Ако немаш договор многу повеќе се добива, со договор ја дупат магарицата и те прават будала ако имаш проблеми (сум поминал вакци сценарија).

JB00F

DDoS
Член од
21 јануари 2014
Мислења
3.502
Поени од реакции
2.868
Член од
24 октомври 2021
Мислења
1.112
Поени од реакции
756
ajde ajde ke padnat cenite, ne brzajte so novi dogovori :)

Член од
6 август 2024
Мислења
83
Поени од реакции
38
Decki Dali nekoj znae zosto fikna linija koga I'ma povik internet konekcijata zabavuva a ponekad I celosno znae da snema posle povik se stabilizira?

Член од
9 јануари 2021
Мислења
949
Поени од реакции
967
1000005648.jpg
Еве зошто била таа опција, не е ништо специјално ново.
Туку, очекувам при крајот на месецов да извадат некоја убава роденденска понуда и да им доделуваат на сите интернет кој може да се активира до крајот на Септември. Лани очекував, но ништо од тоа не беше, имаше за 500 денари во комбо пакет 1/1Gbps интернет и покачени цени на постпејд тарифите, ако може да се активира на секого @MALINOV.A да кажи од припејд на постпејд да премини за 349 денари со неограничени разговори, СМС и 10GB интернет (2.5GB во роаминг во земјите од Западен Балкан) супер ќе биде.

Kajgana Shop

На врв Bottom