бабите на децава што гинат на фронт секој ден ќе ги поразат руситеДа, после овој последен крик, Русите ќе се прошетаат до Киев.
Takae, ikoga gubat pak pobeduvaat!Realno i da se povlecat sea, pokazaa kako se osvojuva teritorija a ne metar kvadraten dnevno.
Ако им уништат повеќе од 30 или 50% (не ме држи за збор, не ми текнува точно) капацитети на одреден правец автоматски смее тој што командува таму да употреби тактичко нуклеарно оружје.Не знам колку е вистина, се шират вести дека Путин изјавил на телевизија дека е покрената постапка за употреба на нуклеарно оружје.
Se prasuvam zasto bi se sirel takov muabet. Pa frontot kaj casov jar samo so ne popustil, snemuva lugje za regrutacija. Zaso bi posegnale po nuklearno oruzje koga sosema dobro im odi?Не знам колку е вистина, се шират вести дека Путин изјавил на телевизија дека е покрената постапка за употреба на нуклеарно оружје.
za da gi stoplat tie u lvov i da gi potsetat u berlin i vasington sto moze da im se sluci.Se prasuvam zasto bi se sirel takov muabet. Pa frontot kaj casov jar samo so ne popustil, snemuva lugje za regrutacija. Zaso bi posegnale po nuklearno oruzje koga sosema dobro im odi?
Не знам како да ти одговорам. Мислам дека е многу поважно прашање дали е ова вистина или не. Ги проверив повеќето информативни канали, никаде нема ништо за ова, изгледа е лага.Se prasuvam zasto bi se sirel takov muabet. Pa frontot kaj casov jar samo so ne popustil, snemuva lugje za regrutacija. Zaso bi posegnale po nuklearno oruzje koga sosema dobro im odi?
Самиот ги даваш одговорите...Кој е резонот зашто до сега не ги евапорираа со сите можни бомби за кои слушаме тука три години?
а) Абе не се ко американците карпет бомбинг да праат, имаат душа овие, се грижат за инфраструктурата да може да се користи после.
б) Путин е ептен добар, нека го поживее Господ пошто ако дојде некој порадикален сармите одма ќе летаат.
Не озбилно што е чекањево?
Па до сега нели измасакрирани се близу 700.000 (Мало)Руси, што е проблем за некоја стотка плус минус? А еве и братски Вагнер дошол со чеканот.Самиот ги даваш одговорите...
Освен ако не мислиш дека Русите треба да масакрираат други (Мало)Руси...
На толку пешадија тенкови фабови сухои одма за нуклеарка се фаќаш.добар изговор и даваат на Русија да употреби тактичко нуклеарно за да ја оконча војната.
јас не се фаќам, но доктрината на Русија е таа, доколку биде нападната може да употреби нуклеарка. Па сега да видиме дали ќе им збрчат некој нуклеарен Кинжал или ќе пратат војска да ги елиминираат. Нешто што ме чуди е и немобилноста на русите. Они обично брзо стигаат и решаваат вакви ситуации, но сега како намерно да им даваат прилика.На толку пешадија тенкови фабови сухои одма за нуклеарка се фаќаш.
Tehnicki regionite se nivna teritorija, i tamu se napadnatiјас не се фаќам, но доктрината на Русија е таа, доколку биде нападната може да употреби нуклеарка. Па сега да видиме дали ќе им збрчат некој нуклеарен Кинжал или ќе пратат војска да ги елиминираат. Нешто што ме чуди е и немобилноста на русите. Они обично брзо стигаат и решаваат вакви ситуации, но сега како намерно да им даваат прилика.
Абе таа доктрина ја пропагирате више трета година. Русите пратија засилување и тоа прилично долга колона. Заврши како што заврши истата, пепел. Можат да ги гаѓаат со кинжали и искандери до недоглед пошто нели ги имаат безброј и цели фабрики им се у погон да праат по 1000 месечно. Што е сега оваа работа?јас не се фаќам, но доктрината на Русија е таа, доколку биде нападната може да употреби нуклеарка. Па сега да видиме дали ќе им збрчат некој нуклеарен Кинжал или ќе пратат војска да ги елиминираат. Нешто што ме чуди е и немобилноста на русите. Они обично брзо стигаат и решаваат вакви ситуации, но сега како намерно да им даваат прилика.