Летна олимпијада - Париз 2024

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
Кумуваа судиите со смешните лични што му ги досудија на Јокиќ. Лесно е за америте, со Јокиќ кој не може да игра одбрана ради личните.
Како и да е, Добриќ ја шитна со утнатата тројка.
Не ни требаше да брзаат, по одбиената топка требаше да го трошат нападот до крај повторно. Али добро, чиста позиција имаше слепецот.

Како и да е,што и да се деси.
Срби муда до пархет,срце до плафон.

Никад не сам бија комшиски пристрасан,али капа доле срби!
Докажасте дека енбеаши не су екстратерестриал.

Има време еј.

Ми се одмили Кари, каква препотентна кретенчина.

Браво за Србија, штета што овој меч ги исцрпи до максимум и ќе биде тешко во борбата за бронза.

Кумуваа судиите со смешните лични што му ги досудија на Јокиќ. Лесно е за америте, со Јокиќ кој не може да игра одбрана ради личните.
Како и да е, Добриќ ја шитна со утнатата тројка.
Не ни требаше да брзаат, по одбиената топка требаше да го трошат нападот до крај повторно. Али добро, чиста позиција имаше слепецот.
Kumuvase glupiot guduric sto mislese deka e On fire i sutna brza trojka u 4ta u tranzicija na plus 11, ili kolku i da bese, pa naprai 2 faula brzi. Sve sto sakaa imaa srbite, samo oni se krivi, nikoj drug.

Судиите ова судиите она , Србија во последна четвртина погоди една тројка така? Тука се ебаа , тоа ги одржуваше.
Требаше 20 да погодат за да ги тепаат животниве. Кари си го донесе златото шо му фали.

Срби муда до под, немаат за што да жалат, им требаше цел НБА ростер со црнци и судиите за да ги добијат, белците покажаа дека умот може и над генетиката.

Каков Добрич, Ембид чекори прави не ги судеа даде кош и плус техничка, Дурант тројка му судеа на Јокич фаул у пост и топка за Уса...епа колку напади гратис добија.

Братот Џејмс ако го погледнеш лошо ти судат фаул, од друга страна овие тепаат буквално судиите слепи се прават, плус огромен притисок им правеа врз судиите, на секоја одлука Џејмс плачеше, најголем плачко у историја на спортот

Судиите ова судиите она , Србија во последна четвртина погоди една тројка така? Тука се ебаа , тоа ги одржуваше.
Требаше 20 да погодат за да ги тепаат животниве. Кари си го донесе златото шо му фали.
Ај бе не заебавај партали ги направија. Кари има злато веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom