Нови фудбалски дресови

Член од
14 април 2012
Мислења
32.564
Поени од реакции
66.223
Секогаш сум на тоа што помалку елементи има на дресот, дека е толку поубав. Овие линииве го прават дресот да личи како решетка.

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.923
Поени од реакции
8.801
Секогаш сум на тоа што помалку елементи има на дресот, дека е толку поубав. Овие линииве го прават дресот да личи како решетка.
Па да, во право си, ова линиите се како вишок некој на дресот, а и на Рома дресот ретко кога е бил вака со вертикални линии, вака на прва не ми ни текнува. Како и да е, без нив бил поубав
Автоматски споено мислење:

McLovin

Politically Incorrect/Comedian/Mastrubator
Член од
11 август 2016
Мислења
3.427
Поени од реакции
13.499
IMG_20240723_124538.jpg

Шо е ова бе сунце ти јебем? Како download да останал на 99% и не успеал да се симне целиот дрес :pos:

Член од
7 август 2011
Мислења
1.058
Поени од реакции
2.204
Да бил цел со вертикални линии ќе изледаше одлично. Вака мешавина вертикала со хоризонтала што знам, онака. А убаво изгледа со логото средина и Италјанското знаме десно. Штета, за мене пропуштена шанса за опасен дрес.

И што кур им е со спонзоров, немаше ли некое правило дека несмее да се користат спонзори што се поврзани со коцка?

Член од
5 март 2018
Мислења
16.510
Поени од реакции
18.771
Да беше само со вертикални линии и б з спонзорот ќе беше перверзија од дрес, вака го поебаа скроз.
Измислуваат од Најк нешто топла вода, ги запустија сите дресови.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.882
Поени од реакции
12.989
Само мене ми е Адидас > Најк последно време за дизајн на дресови на клубовиве и репкиве?

Умрен најк, што кур е она бе од Челзи?

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.785
Поени од реакции
11.662

Види го Гарначо, типична woke лезбејка, горд член на Хелсиншки и Медуза, студент на родови студии, а во слободно време пишува за анти-родовите политики на власта, се бори за правична застапеност на жените во војската и полицијата. Голем борец за правата на педерите во Иран, додека се социјализира со неговите колеги од Хера во Излет.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Зш нејќе ова DhGate да ми прими уплата крв им ебам кинеска?

Најдов еден ретро дрес од Интер со долги ракави за 19 евра, ме интересира што квалитет е ама нејќе да пројде уплатата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.720
Поени од реакции
43.768
Зш нејќе ова DhGate да ми прими уплата крв им ебам кинеска?

Најдов еден ретро дрес од Интер со долги ракави за 19 евра, ме интересира што квалитет е ама нејќе да пројде уплатата.
Немаш пари на сметка, знаеш дека 19 евра е над 1000 денари нели? Хехе

Член од
5 март 2018
Мислења
16.510
Поени од реакции
18.771
Ќе се спружам 90 евра на така ми личи :D
Вториот дрес поубав од првиот, освен ако не избацат некој ретро дрес, се шушка за овој 20240808_140914.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom