Нови фудбалски дресови

• Креатор на темата Креатор на темата MkDon
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш сум на тоа што помалку елементи има на дресот, дека е толку поубав. Овие линииве го прават дресот да личи како решетка.

Секогаш сум на тоа што помалку елементи има на дресот, дека е толку поубав. Овие линииве го прават дресот да личи како решетка.
Па да, во право си, ова линиите се како вишок некој на дресот, а и на Рома дресот ретко кога е бил вака со вертикални линии, вака на прва не ми ни текнува. Како и да е, без нив бил поубав
Автоматски споено мислење:

IMG_20240723_124538.jpg

Шо е ова бе сунце ти јебем? Како download да останал на 99% и не успеал да се симне целиот дрес :pos:

Да бил цел со вертикални линии ќе изледаше одлично. Вака мешавина вертикала со хоризонтала што знам, онака. А убаво изгледа со логото средина и Италјанското знаме десно. Штета, за мене пропуштена шанса за опасен дрес.

И што кур им е со спонзоров, немаше ли некое правило дека несмее да се користат спонзори што се поврзани со коцка?

Да беше само со вертикални линии и б з спонзорот ќе беше перверзија од дрес, вака го поебаа скроз.
Измислуваат од Најк нешто топла вода, ги запустија сите дресови.

Само мене ми е Адидас > Најк последно време за дизајн на дресови на клубовиве и репкиве?

Умрен најк, што кур е она бе од Челзи?

Види го Гарначо, типична woke лезбејка, горд член на Хелсиншки и Медуза, студент на родови студии, а во слободно време пишува за анти-родовите политики на власта, се бори за правична застапеност на жените во војската и полицијата. Голем борец за правата на педерите во Иран, додека се социјализира со неговите колеги од Хера во Излет.

Зш нејќе ова DhGate да ми прими уплата крв им ебам кинеска?

Најдов еден ретро дрес од Интер со долги ракави за 19 евра, ме интересира што квалитет е ама нејќе да пројде уплатата.

Зш нејќе ова DhGate да ми прими уплата крв им ебам кинеска?

Најдов еден ретро дрес од Интер со долги ракави за 19 евра, ме интересира што квалитет е ама нејќе да пројде уплатата.
Немаш пари на сметка, знаеш дека 19 евра е над 1000 денари нели? Хехе

Ќе се спружам 90 евра на така ми личи :D
Вториот дрес поубав од првиот, освен ако не избацат некој ретро дрес, се шушка за овој 20240808_140914.jpg

Јуве имаат најбоље дресови сезонава

GU2IvUQWsAAbx9M

1723538029019.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom