NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Ja nz za koj k.. ne napravile da bidat 16 repki tuku samo 12, pa ke se bira od tie od 3to mesto.. napravi 4 grupi po 4 i neka furaat posle najdobrite 2 dalje u 1/4 finale..
Мене поинтересно ми беше 2 групи по 6.
Не знам поради која причина го сменија.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.728
Поени од реакции
2.794
Joel Embiid will not practice with Team USA today as he deals with an illness.
а иде на Јокич одма нешто го заболува, те курот, те стомакот, те забот, битно да не се појави пред џокерот

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
brej amerikancive popara praat, si kuvaat jako so trojcinjava

Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324
Тоа е таа мука шо ќе ја имаат сите против САД. Спремни се овие секој натпревар да даат 15+ тројки.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
samo protiv Srbija ke se ispomacat ovie, koga ke go vidat Jokic pritisokot im se kreva i im vlaga u glava. Sve drugo ke projdat prelesno

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.778
Поени од реакции
11.622
Кевин Дурант тросед да фрли денеска ќе влезе во кош.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.919
Поени од реакции
73.290
Тоа е таа мука шо ќе ја имаат сите против САД. Спремни се овие секој натпревар да даат 15+ тројки.
Предосадна игра, само тројки рецкаат, нема одбрана за тоа :D

Ова ме оотсеќа кога игравме баскет во маало (не игравме со амерички правила, кога ќе утне противникот да мора надвор од рекет да ја извадиш, туку можеше одма да дадеш кош на одбиена). Еден другар доминираше под кош. Ние мачи се прави акции додека дојдеме до кош, ќе изиграш мајсторски и ако утнеш под кош, одма знаеме дека он ја фаќа и одма погаѓа. Цел морал на 0, ти оди да го рогнеш баскетот преку Водно :D
Така и овие, сто тројки погодија од каде стигнат, не се брани тоа.

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Дурант надуван дошол на напреваров, братот има 8/8 без одигран натпревар 2 месеци. Дури и Леброн (го гледав и на подготвителните) не знае да промаши тројка а цела кариера беше просечен шутер.
УСА се прејаки. Секоја замена е во најмала рака еднаква на оној кој го менува. А на се тоа и шутот им оди. Кога еден Ембид е најслаба алка во тимот што да се каже ...
Не гледам како некој би ги запрел до златото.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom