- Член од
- 17 октомври 2011
- Мислења
- 15.247
- Поени од реакции
- 37.932
Ужасни се Евроспорт со графиката на игриве. Еве и на тениските натпревари исчезна.
Нема поголем аргумент за одземање на право на глас на жените од тебе и од твоиве хормонални логики, ти продукту на фејсбук-цитати и рекла казала. Страшно нешто си, жими све.Не реков за тоа дека е океј, туку ми е контрадикторно некој да се возбудва за тие работи а секој ден од грев во грев влегва, ова не е насочено кон членови на форумот туку општо.
ОК, ај сеа покажи ми мајтапење и потсмевање со следната најголема религија, некоја сцена на пример како на соседната маса се гледа Пророкот како ја онади „малата невеста“ (6 годишна)... Нема такво нешто? Се потсмеваат со Христијанството ама не и со исламот пошто може некој главата да им ја исече - буквално - не фигуративно?Абе многу побожни вие сите тука па сега ви сметала церемонијата на олимпијадата, ја сквернавеле религијата...
Се пронајде ти ?Нема поголем аргумент за одземање на право на глас на жените од тебе и од твоиве хормонални логики, ти продукту на фејсбук-цитати и рекла казала. Страшно нешто си, жими све.
Не се замарам со глупости и не му давам на значењеОК, ај сеа покажи ми мајтапење и потсмевање со следната најголема религија, некоја сцена на пример како на соседната маса се гледа Пророкот како ја онади „малата невеста“ (6 годишна)... Нема такво нешто? Се потсмеваат со Христијанството ама не и со исламот пошто може некој главата да им ја исече - буквално - не фигуративно?
Епа да. Не мора да сме побожни за да препознаеме навреда... Прашањето е ти зошто не си навредена, освен ако ни си Македонка и/или од христијанската култура (примети дека не кажувам религија).
Навистина?Не се замарам со глупости и не му давам на значење
Обратна ќе беше разликата да не беше он. Премногу добри индивидуалци имаат, со врзани очи треба да земат златен медал и се испод тоа би бил епски пораз... Нормално, навиваме баш тоа да се случи.7/7 е Дурант.
Не ни треба да се замараат во текмата кога имаат Дурант со 8/8.durant e top igrac nemam dilema ali izostana kari i lebron mada lebron aj kolku tolku ke vidime do kraj se igra sekoj sport nikad ne se znae
Знам дека е бесцелно да ти се објаснува. Еве јас не сум воопшто религиозен, нит верувам ниту пак сум приврзан до тие религиозни филмови али оваа шарада и ова играње курац ми смета.Не реков за тоа дека е океј, туку ми е контрадикторно некој да се возбудва за тие работи а секој ден од грев во грев влегва, ова не е насочено кон членови на форумот туку општо.