Летна олимпијада - Париз 2024

• Креатор на темата Креатор на темата Steff58
  • Време на започнување Време на започнување
[Втор ден 28.7] - топ настани

Стрелаштво
9.30 часот: воздушен пиштол 10м финале (м)

Ватерполо
16.45 часот: Хрватска - Црна Гора (м)

Кошарка
17.15 часот: Србија - САД (м)

Пливање
20.30 часот: Финале во три дисциплини

Ракомет
21.00 часот: Франција - Холандија (ж)

Се усра србинот. Извонредно 7мо место.

Ова вчера е за темите кај шо братот @Vanlok е најактивен. :D
Чудно ти е само затоа што немаш појма дека и олимпијадава ја користат за перење мозок. После уште неколку вакви „културни манифестации“ потоа ќе се чудиш откаде пeдеpасти и во нашите училишта ќе држат предавања и на нашите дечиња... Сето тоа додека повеќето се смеете како недоквакани и не гледате ни еден чекор унапред.

Тоа е тој запад кон кој се стремиме се стремат нашите политичари/марионети.

Чудно ти е само затоа што немаш појма дека и олимпијадава ја користат за перење мозок. После уште неколку вакви „културни манифестации“ потоа ќе се чудиш откаде пeдеpасти и во нашите училишта ќе држат предавања и на нашите дечиња... Сето тоа додека повеќето се смеете како недоквакани и не гледате ни еден чекор унапред.

Тоа е тој запад кон кој се стремиме се стремат нашите политичари/марионети.

Не се чудам уопште. Сакам да уживам во спортот што го нудат олимписките , не можам 24/7 со политика да бидам опседнат. Сепак 99% од ОИ се памти ради дешавањата на терен , ринг , тартан , базен итн. Сатанистичките срања секако ни се лесно достапни секој ден.

Две прашања - дали нашиов пливач е најмлад олимпиец што сме го имале (во независност или како дел од Југославија)?

...и кои му се роднините на малиов? :D Пошто од 90-тите наваму секоја година нашите пливачи и атлетичари завршувале меѓу последните 5 места па не памтам до сега луѓе да скокнале да дебатираат до ова ниво.
Или едноставно родителскиот инстинкт им проработе на луѓево па годините се фактор за дебатава? :D

Не ни заврши, може и уште трае. На Тахити се одржува тој спорт, таму е уште дење. Уште чекаат бран. :pos:

Еве и со едрењево иста песна. Се чела ветер за да почнат. Веќе 30 минути дремат :pos:

Аууу човече... нема карате на ОИ ама затоа има скејтборд, брејкденс, дигање тегови со муда, сервис..... o_O

Абе многу побожни вие сите тука па сега ви сметала церемонијата на олимпијадата, ја сквернавеле религијата истите тие женети магариња со деца седат на форум и споделват слики од натпреварувачки, да виделе пичиња, ко пичка да немат видено, то ако, многу побожни нема шо

Еве и со едрењево иста песна. Се чела ветер за да почнат. Веќе 30 минути дремат :pos:

Два часа, 30 минути до сега. Ни ветре, ни ветренце да дувне. Лепота боја изнафаќаа, дундата ги боли.
Сменив гледам стрелаштво жени. Има и моунт бајк жени.

vecer u 5 i 15 derbito ocekuvam jaka utakmica amerika favorit na celo so lebron ali i srbive nema da se dadat lesno ne mi e jasno zasto ne go viknaa teodosic plejmejker da organizira igra sea vaka samo so jokic ke treba sve na nego ocekuvam jaka borba u sekoj slucaj ke navivam za komsiive deneska

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom