dantemkd
demon hunter
- Член од
- 5 јануари 2013
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 10.073
Не дека пробувам да ти се контрам или да ти меувам мислење.Брат ми 50-60 м го земавме не заебавај, дилот од околу 10-15 м е супер за секој менаџер каде и да отиде, фактот дека не си ги цениме играчите и ги пуштаме да одат за кило сирење ме излудува. Јас кажав дека стојам зад Ерик нека биде ова дека јас не се согласувам толку лесно да се откажеме од Арон и тоа е тоа. Само се надевам дека не е од шо Ерик сака да си оди,и дека е заради некој погоре што одлучил дека Ван Бисака не е она што ни треба.
Да беше толку добар и корисен кај секој менаџер ќе се тепаа од понуди сега .
Иначе тие 50 мил само ние бевме толку глупи да ги платиме, тоа е на глава на Вудвард. Нема тим на што плати глупи суми за трансфери, појди од Погба заврши со Мејсон Маунт.
Мое мислење е дека требаше да го продадеме уште пред 2 години.
И да пропадне договорот со клубовите што се заинтересирани за Бисака, и остане до следно лето. Немам ништо против да остане Бисака, знам дека кога и да игра ќе дава се од себе за разлика од некои црепови во тимот.
Али исто така ако си отиде Бисака го сматрам тоа како чекор напред за клубот.
Сите имаме различни мислења и визии за клубот, али битно е дека го сакаме најдобро за клубот и да се вратиме поблиску до борба за титула.