HBO, Cinemax и HBO Маx - Филмски тв пакет канали и стриминг платформа за гледање филмови и серии

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали сте претплатени на HBO каналите ?

• Вкупно гласачи
    109
Приметив дека ги имаат ставено Eurosport 1 и 2 како канали во делот спорт а во делот Paris 2024 се посебно спортовите и кога ќе се вклучи некој пренос на спорт нема избор за аудио коментатор на српски или хрватски само на други некој јазици или без коментатор На самите канали Eurosport 1 и 2 има коментатор на српски. Дали е ова вака кај сите? Јас сум преку оператор претплатен.

Исто приметив сликата е крш на телевизор иако Philips препознава на некој преноси и HDR. Толку е крш што некогаш се познаваат линиите на фудбалскиот терен како пикселизирани. Кај мене не ни HD. Сто пати подобра е сликата на MaxTV отколку на ова.
Da, taka kaj Telekom.. Eurosport1 i Eurosport2 idat free posto ima Olimpijada..a dali. Ke ima Eurosport4k.. Imate info?

Da, taka kaj Telekom.. Eurosport1 i Eurosport2 idat free posto ima Olimpijada..a dali. Ke ima Eurosport4k.. Imate info?
Тоа јасно ми е него зошто на Маx апликацијава кога бирам пренос спорт кој истиот го пренесува или Eurosport 1 или 2 нема избор српски или хрватски аудио коментатор? Само преку каналите 1 и 2 има.
Исто не е сликата воопшто чисто HD дури не е ни HD што го прави негледливо.

Дали е само кај мене ова вака? А ако е вака на претплата преку оператор кај сите поарно и нека не ни пушаат овие Max олимпијада преноси за нас.

Тоа јасно ми е него зошто на Маx апликацијава кога бирам пренос спорт кој истиот го пренесува или Eurosport 1 или 2 нема избор српски или хрватски аудио коментатор? Само преку каналите 1 и 2 има.
Исто не е сликата воопшто чисто HD дури не е ни HD што го прави негледливо.

Дали е само кај мене ова вака? А ако е вака на претплата преку оператор кај сите поарно и нека не ни пушаат овие Max олимпијада преноси за нас.
Само кај тебе е така, пошто Филипс е срање од телевизор и веројатно е постар модел.

Само кај тебе е така, пошто Филипс е срање од телевизор и веројатно е постар модел.
Нема врска телевизорот. Oвој модел на Philips e https://www.displayspecifications.com/en/model/3df110ba

Исто приметив лоша слика и на Grundig кој не е нешто најдобар модел.

А на истите телевизори со лош интернет можам доста подобра слика да гледам од IPTV листа канали.
Значи јас не барам UHD туку попристојна HD слика.

Последно уредено:
Нема врска телевизорот. Како можам доста подобра слика да гледам од IPTV листа канали? Значи јас не барам UHD туку попристојна HD слика.
Не би знаел, јас малку погледнав и беше одлична сликата, имаше коментатор на Српском само на утакмиците што одеа на Еуроспорт 1 и 2, Гвинеја - Нов Зеланд, на пример немаше коментатор пошто не одеше на Еуроспорт, но имаше Шпански, Полски, Италијански, Англиски коментатор.

Не би знаел, јас малку погледнав и беше одлична сликата, имаше коментатор на Српском само на утакмиците што одеа на Еуроспорт 1 и 2, Гвинеја - Нов Зеланд, на пример немаше коментатор пошто не одеше на Еуроспорт, но имаше Шпански, Полски, Италијански, Англиски коментатор.
Може да е и до интернетот кој го имам лош па доста намалува квалитет ама со тој исти лош интернет гледам HD филмови преку Stremio, , IPTV листа канали кој имаат уште подобро од ова квалитет.

Може да е и до интернетот кој го имам лош па доста намалува квалитет ама со тој исти лош интернет гледам HD филмови преку Stremio, , IPTV листа канали кој имаат уште подобро од ова квалитет.
Да заборавив дека си на Адсл, можно е да е до тоа.

Да заборавив дека си на Адсл, можно е да е до тоа.
Max имале Adaptive bitrate што значи се адаптира битрејтот на стримовите зависно од интернетот. Еве сега на некој преноси на спорт е добра сликата.

Глупо е што нема опција сам да си бираш квалитет како на Јутјуб. И глупо е некогаш кога ќе пуштам исти спорт пренос има аудио на српски коментатор а некогаш нема.

Eurosport 1 i 2 preku max aplikacijata ne e bas naj naj slikata na android tv,a odis direkrno na linkovite za sport slikata e top.. Znae nekoj zosto e taka?

Веројатно не е ново, али сега приметив дека на Макс може да платиш преку Пејпал. Топ работа за некој како мене што не му функционира странска картица во земјава.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom