NBA 2023/24

Koи тимови ке изборат плеј оф? (покрај фаворитите за титула)

• Вкупно гласачи
    74
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јуни 2020
Мислења
3.041
Поени од реакции
11.302
Добро бе оти сакаат да ми го преебат одморот?

Апчихата не го потпишаа, па ќе бараат да се трејда и сега (добрата вест) Рендал можно е да бара продолжвање на договорот (само нашите не му се дава пари и сакаат да го шибнат во трејд), а од друга страна (лошата вест) КАТ копилето пак е во муабет да го донесат.

КАТ?
Шо има бе КАТ да понуди за нас? Копилиња едни, ШО има КАТ да понуди поразлично од Рендал, поразлично од некој изгубен во ПО? Шо?

Уба работа Дурен од Детроит се спомнуваше, еј Дурен млад да го донесат е каде каде поголема перспектива од КАТ. Само не знам дали се толку паметни и мислам дека не се, а КАТ влечи конци сигурно од Тибодо времето во Минесота (му има цицано нешто овај коњот).
Замисли, за да го донеси КАТ треба да го трејдаат МИЧ, Рендал и Апчихата, а претходно го дадоа Хартештајн.

Абе кој ќе ви собира топки под кош бе еј?
Исто, на КАТ договорот е 40 и кусур милки, па следна сезона 50 и кусур, па следна 60 и кусур, ЗА ШО БЕ ТОЛКУ ПАРИ? ВРЕДИ ЛИ?
Бриџис и КАТ под кош, дај бе не ме ебајте бре!!!!!

Шенгун и Дурен онака ги спомнаа као демек ги гледаме... дрн дрн дрн, абе ако ги гледате земете ги!!!
Ем помалку пари, ем ќе има перспектива ради годините и понатаму ако не оди попривлечни се да ги трејдаш отколку принцезата КАТ.

Овај е болен бе, има мушички во глата, се занесва дека бил НАЈдобар, АЛО!!!

Други муабети, ќе го потпишвале на ветерантски минимум или тука некаде Бертанс. Молим курцу дека ви требаат шутери за три од клупа.
Наместо да си ги дат сите центри треба да берат ум да приберат нешто на вет минимум и да не се преебат сами.

И да е циркузот поголем, Брансон можи сега да потпиши договор кој ќе биди помал отколку ако потпиши следната година и ќе им заштеди во капот 130 милки, ама за кој бе? ЗА КОЈ? За КАТ да го донесат?
Ќе ја еби тоа ѓубре секоја потенцијална хемија која би ја имало во тимот оваа сезона.

Притисокот ми се крена.

Член од
19 март 2013
Мислења
2.931
Поени од реакции
4.324

За кур ќе му е наградава , МВП заслужи.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.826
Поени од реакции
6.531
Детево ќе заврши на антидепресиви а Леброн ќе има уште една дамка у кариера.

Оние браќата на Гианис бар се физикуси и ги бива да направат неколку фаули у тие 2-3 мин, овој ни у Џ лига неможе да игра.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
koga zborev deka ne e za vo ligava ovde kikiri kakara muabeti teraa kako ke bil pokraj tatko mu dobar. Ovoj za kur nema da go biva rekov u avstraliska liga deka nema da go primat ama ovoj ni u vtora makedonska kosarkarska liga nema da zaigra ne pa nesto so se sfakja najseriozno so ogromna konkurencija. Ke go izedat zhiv i ke go gleame tatko mu kako ke cmizdri koga ke go gleda sinot kako mu go ubivaat psihicki. Ebate prostakot ebate za dokumentarecon gz ke dae samo da bide samoproglasen goat.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.750
Едно е да сака да игра со син му, и да направи клубот да потроши 55ти пик. Кој му е гајле за тоа... Ама да ги натера 4 години договор да потпише низок копиљ што нема ни шут ни хендл, тоа е да си ја бара бељата. Ако не се деси некое чудо копиљов толку ќе го заебаваат што нервно ќе оболи. Налет парите, како да немаат пари дома.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
25.594
Поени од реакции
33.750
Член од
16 октомври 2021
Мислења
619
Поени од реакции
1.385
Браво Лејкерс... Сега и DEI вработувања, клубов навистина има „светла“ иднина“. :facepalm:

Sacramento Kings All Access Practice

Lindsey Harding, G League Coach of the Year, to join JJ Redick’s coaching staff
By Jacob Rude
abe ludaci do maksimum amerikancive, nisto cudno lejkers posle ova da zavrsat posledni na tabela, cirkuz stana franshizava posle kobe. Pred nekoj den koga go pukaa trump i tie zenite sto treba da primat metak i sto sluzat kako body shield bea izgubeni u svemirot ja mrdaa glavata levo desno od panika i pokraj seto toa bea poniski za dve glavi od nego, se toa za ushi fakjanje i nadvor. Se dur imaat gender quality vaka ke bide, isto kako kaj nas so ramkovniot.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.354
Поени од реакции
113.655
Браво Лејкерс... Сега и DEI вработувања, клубов навистина има „светла“ иднина“. :facepalm:

Sacramento Kings All Access Practice

Lindsey Harding, G League Coach of the Year, to join JJ Redick’s coaching staff
By Jacob Rude
Ајде уште транџа играч да земеме и таман сме.

• Хаха
Reactions: Syn
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom