Добро бе оти сакаат да ми го преебат одморот?
Апчихата не го потпишаа, па ќе бараат да се трејда и сега (добрата вест) Рендал можно е да бара продолжвање на договорот (само нашите не му се дава пари и сакаат да го шибнат во трејд), а од друга страна (лошата вест) КАТ копилето пак е во муабет да го донесат.
КАТ?
Шо има бе КАТ да понуди за нас? Копилиња едни, ШО има КАТ да понуди поразлично од Рендал, поразлично од некој изгубен во ПО? Шо?
Уба работа Дурен од Детроит се спомнуваше, еј Дурен млад да го донесат е каде каде поголема перспектива од КАТ. Само не знам дали се толку паметни и мислам дека не се, а КАТ влечи конци сигурно од Тибодо времето во Минесота (му има цицано нешто овај коњот).
Замисли, за да го донеси КАТ треба да го трејдаат МИЧ, Рендал и Апчихата, а претходно го дадоа Хартештајн.
Абе кој ќе ви собира топки под кош бе еј?
Исто, на КАТ договорот е 40 и кусур милки, па следна сезона 50 и кусур, па следна 60 и кусур, ЗА ШО БЕ ТОЛКУ ПАРИ? ВРЕДИ ЛИ?
Бриџис и КАТ под кош, дај бе не ме ебајте бре!!!!!
Шенгун и Дурен онака ги спомнаа као демек ги гледаме... дрн дрн дрн, абе ако ги гледате земете ги!!!
Ем помалку пари, ем ќе има перспектива ради годините и понатаму ако не оди попривлечни се да ги трејдаш отколку принцезата КАТ.
Овај е болен бе, има мушички во глата, се занесва дека бил НАЈдобар, АЛО!!!
Други муабети, ќе го потпишвале на ветерантски минимум или тука некаде Бертанс. Молим курцу дека ви требаат шутери за три од клупа.
Наместо да си ги дат сите центри треба да берат ум да приберат нешто на вет минимум и да не се преебат сами.
И да е циркузот поголем, Брансон можи сега да потпиши договор кој ќе биди помал отколку ако потпиши следната година и ќе им заштеди во капот 130 милки, ама за кој бе? ЗА КОЈ? За КАТ да го донесат?
Ќе ја еби тоа ѓубре секоја потенцијална хемија која би ја имало во тимот оваа сезона.
Притисокот ми се крена.