Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во * ми септембри др. Несторвски, Петков, Христијан Костов, На клиника Алана АндоновскиЗдраво,
Ве молам препорака за квалитетен ортопед кој се занимава со спортски повреди. Благодарам![]()
D-r Daniel e odlicen. Za vtoro mislenje javete se na pregled kaj D-r Goran Jovic vo ZMC. Nema ,,da pogresite,, bidejki e No.1Здраво, може да ми препорачате уролог за второ мислење? Бев кај Даниел Петровски во Систина. Не сум читал за него дали е добар, но сепак би сакал и второ мислење од друг доколку може да ми препорачате. Приватно или државно. Фала и поздрав.
Vashe mislenje za dr Armend Izairi urolog vo 8 septemvriD-r Daniel e odlicen. Za vtoro mislenje javete se na pregled kaj D-r Goran Jovic vo ZMC. Nema ,,da pogresite,, bidejki e No.1
Sekoe dobro
NeVashe mislenje za dr Armend Izairi urolog vo 8 septemvri
beshe aroganten lekar koga go vidovme prviot pat
Др. Јовиќ препорача отстранување на тестис заради сомнеж... нз дали да барам дополнителни мислења и испитувања или да одам на операција..D-r Daniel e odlicen. Za vtoro mislenje javete se na pregled kaj D-r Goran Jovic vo ZMC. Nema ,,da pogresite,, bidejki e No.1
Sekoe dobro
Ne e tocno.Др. Јовиќ препорача отстранување на тестис заради сомнеж... нз дали да барам дополнителни мислења и испитувања или да одам на операција..
Др. Јовиќ препорача отстранување на тестис заради сомнеж... нз дали да барам дополнителни мислења и испитувања или да одам на операција..
Ah bre prijatel... jas glava ne znam kaj mi e... zborot somnez nitu mi e klucen niti vazen.. da go zaboravime nego... za doktorot i negovata kompetentnost nemam ni komentar. Vrv profesionalizam i ekspertiza. Vprocem fala za preporakata!Ne e tocno.
Samo shto razgovarav so kolegata D-r. Jovic i go prasav dali na nekomu vo kalendarska 2024 ,,mu preporacal,, takva intervencija i odgovorot e NE.
So koja cel shirite lagi i dezinformacii, samite si znaete.
Medicinata ne ja bazirame na ,,somnezi,,. Vo medicinata ,,somnezite,, gi potvrduvame 100 procentno tocno, po shto postavuvame precizna Dg.
Sekoe dobro.
Dokolku si ti toj pacient za koj deneska mi kaza kolegata //koga go prasav za intervencija poradi ,,somnez,,//, so ,,toa neubavoto,, //si ja znaes dijagnozata// zapocnata dijagnostika e so EHO, sledstveno potvrdeno e na kompjuter //CT//, labaratoriski t.e. sekako. Vo toj slucaj ne stanuva zbor ,,za somnez,, tuku za cisto 100 procentno potvrdena Dg.Ah bre prijatel... jas glava ne znam kaj mi e... zborot somnez nitu mi e klucen niti vazen.. da go zaboravime nego... za doktorot i negovata kompetentnost nemam ni komentar. Vrv profesionalizam i ekspertiza. Vprocem fala za preporakata!
Mene drugo mi bese prasanjeto, spremen sum da se doveram na nego 100% i da procediram so operacija, prasanjeto mi beshe dali da baram i vtoro mislenje i pravam dopolnitelni ispituvanja ili e gubenje skapoceno vreme... sepak ne e mal zafat i sakav barem nekoe mislemje da slusnam. Sam sum vo ova i nemam na kogo da se obratam..
Izvini i ti i Dr. Jovik ako prethodniot komentar zvucese kako toj da nagoduva... ne mi bese toa poentata..