Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

• Креатор на темата Креатор на темата .Lost Angel.
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво,
Ве молам препорака за квалитетен ортопед кој се занимава со спортски повреди. Благодарам :)

Видоевски во близина на Универзална е ортопед и мене ми помогна, е сега дали се бави со спортски повреди не знам. Кај мене беше во прашање полесна повреда на мускул на лева нога и доволна беше крема и една недела апови. :D

Видоевски во близина на Универзална е ортопед и мене ми помогна, е сега дали се бави со спортски повреди не знам. Кај мене беше во прашање полесна повреда на мускул на лева нога и доволна беше крема и една недела апови. :D
Супер штом сте поминале лесно :)
Мислам дека не работи со спортисти. А и малку е поспецифична повредата.
Сепак благодарам :)

Супер штом сте поминале лесно :)
Мислам дека не работи со спортисти. А и малку е поспецифична повредата.
Сепак благодарам :)
Видоевски работи со деца.....во ГОБ 8ми септември има амбуланта за спортски повреди.

Препорака за уролог на приватно или државно каде да барам термин?
Хиперактивен мочен меур е во прашање.

Препорака за уролог на приватно или државно каде да барам термин?
Хиперактивен мочен меур е во прашање.
GOB 8-MI SEPTEVRI DR JOVAN IVCEV urolog ako nema termin togas so prioriteten upat ( upat bez termin ) od maticen lekar Vo ordinacija e sekoj Cetvrtok

Klinika - Gurmesevski, jas licno kaj nego bi odel, potoa Sabani, Sistina - Stavridis, spored mene najdobar izbor, Mickovski, Lozanovski, Zan Mitrev - Jovik.

Kaj kogo i da odis, nema da zgresis.

Inaku, pokacen PSA sam po sebe ne znaci nisto, vazna e i simptomatologijata.

Toa sto nema da ti go kaze nieden urolog - obrati vnimanie na ishrana, posebno na stetnosta na sekerite i nivna uloga vo zgolemuvanje na prostata. Postojat tezi deka vzaemno se povrzani insulinska rezistencija i benigna hiperplazija na prostata.

Последно уредено:
Добар детски пулмолог/алерголог?

Видоевски во близина на Универзална е ортопед и мене ми помогна, poslovno informacijski sistem е сега дали се бави со спортски повреди не знам. Кај мене беше во прашање полесна повреда на мускул на лева нога и https://www.shopsy.si/Blog/mini_blagajna_na_telefonu доволна беше крема и една недела апови. :D
Звучи добро што ст

Последно уредено:
Има ли некој со некоја ординација позитивно искуство? Станува збор за приватен преглед и , изгледа, лезии на ректумот. Не сум медицинско лице, но веќе имав порано проблеми со хемороиди, чешање и крварење. Имаше и лезии, но помали. Се повторува тоа со појаки симптоми. Дали може некој од лично искуство да ми посочи лекар, односно квалитетма здравствена институција ? Благодарам.

Некој да ми препорача гастроентерохепатолог. Проблемот е со ректумот и станува збор за приватен преглед на неосигурено лице.

Некој да ми препорача гастроентерохепатолог. Проблемот е со ректумот и станува збор за приватен преглед на неосигурено лице.
Kumot bese vo Sistina na butanje crevo samo ne znam kaj koj doktor, valjda eden imaat.
I ok, zadovolen bese.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom