- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 4.799
- Поени од реакции
- 3.887
Након молитвава, очекувам дека на „нашата земјата„ конечно ќе и‘ „тргне„...мислим.
ако е причина некој муслимански празник , немам ништо против со сликава .
Ми даваш вајб на сдсш бот од твитер...?ако е причина некој муслимански празник , немам ништо против со сликава .
Македонија дава права за слободно религиско практикување и празнување , пола парламент наш е со муслимани .
Ние сме секуларна држава.ако е причина некој муслимански празник , немам ништо против со сликава .
Македонија дава права за слободно религиско практикување и празнување , пола парламент наш е со муслимани .
Македонија е секуларна држава, и овие постапки се спротивно на уставот на државата.ако е причина некој муслимански празник , немам ништо против со сликава .
тебе ти е боље со кечиња,све у редуЈас не зборувам за денешното време и за западна Македонија. Денешното е јасно дека е срање, ама и тогашното минато е зарзаватот кој ни го донесе овој сјебан резултат. Да си малку попаметен ќе сватиш и ќе си ќутиш, ама да го фалиш тоа време, не знам што да ти кажам!?
А што ако не засипеа големите сили со напалм поради прашањето на Трст и Истра? Али тука како беше паролата "Животе дамо - Трст не дамо" . Некако Тито и Југославија немаа никаков проблем да се судираат директно со САД и Британија околу Словенски аспирации. Па имало протести, па маршови за Трст, а за Лерин и Солун колку маршови имаше?ченто или тито му ја даде слободата на македонија да се развива?? што ако со стратегијата солунски фронт не засипеа со напалм и во вардарска тогашните и сегашни големи сили? живеете во светот на бајките
акцент ставате за непотребна работа , колку јас што имам како христијанин толку и они имаат граница и право и немам сила да се расправам за ова . Ако јас како христијанин може зошто да не и они како муслимани . Реков и пак ќе ти речам,ако е муслимански повод или празник, слободно и немам проблем, ако е политичка мотивација строго не .тебе ти е боље со кечиња,све у реду
Двојни аршини бе другар тоа е за жал... Гоце и Даме кој ги е** работава, битно другарот Тито да е жив...А што ако не засипеа големите сили со напалм поради прашањето на Трст и Истра? Али тука како беше паролата "Животе дамо - Трст не дамо" . Некако Тито и Југославија немаа никаков проблем да се судираат директно со САД и Британија околу Словенски аспирации.
Исто така немаа ниту проблем да оформат пакт со Грција и Турција, само четири години откако Грците извршија геноцид и етничко чистење врз Македонците.
Прегледај го приврзокот 423485
Со тој капацитет на мислење што го имаш не е ни чудо што типови како Заев ги гласаат и тоа што кечиња ни се качуваат на глава.тебе ти е боље со кечиња,све у реду
А што ако не засипеа големите сили со напалм поради прашањето на Трст и Истра? Али тука како беше паролата "Животе дамо - Трст не дамо" . Некако Тито и Југославија немаа никаков проблем да се судираат директно со САД и Британија околу Словенски аспирации.
Исто така немаа ниту проблем да оформат пакт со Грција и Турција, само четири години откако Грците извршија геноцид и етничко чистење врз Македонците.
Прегледај го приврзокот 423485
Како Тито ни даде слобода не знам ако можеш да објасниш.ченто или тито му ја даде слободата на македонија да се развива?? што ако со стратегијата солунски фронт не засипеа со напалм и во вардарска тогашните и сегашни големи сили? живеете во светот на бајките
Aj да те прашам сега,прочитав што е повод и дека се молат за душите од геноцидот во Сребреница .тебе ти е боље со кечиња,све у реду
Си вишол некогаш литургија во собрание или влада ? Мешаат религија и политика, ова е тотално надвор од памет. Ако не се пресече во старт ќе почнат да го злоупотребуваат ова уште повеќе во иднина па ќе гледаме глупости од двете страни.акцент ставате за непотребна работа , колку јас што имам како христијанин толку и они имаат граница и право и немам сила да се расправам за ова . Ако јас како христијанин може зошто да не и они како муслимани . Реков и пак ќе ти речам,ако е муслимански повод или празник, слободно и немам проблем, ако е политичка мотивација строго не .
А со курчење и јас не ги сакам Албанците, помили ми се Турците и Босанците .