Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.537
- Поени од реакции
- 22.395
Децата од Ла Масија пак го покоруваат светот и Европа. Доминацијата продолжува.
Путер си ти не е шала...ова не е место за желботеки, јас како експерт така ги читам работите, и верувам во мене
Без старца нема ударцаДецата од Ла Масија пак го покоруваат светот и Европа. Доминацијата продолжува.
ТачноБез старца нема ударца
Па со оглед на тоа дека Ангичаниве немаа помирисано полуфинале со децении, сега играа и финале, и пак се во полуфинале. Во нивниот свет, и тоа е успех.
Зашто не се праеше муабетов за Родри минатата сезона кога освоија treble и Родри постигна гол во финалето за освојување на ЛШ. Таа сезона исто освои трофеј со Шпанија, може не битен ко ЕВРО ама сепак. Минатата сезона му беше дури побрутална и подобра од оваа па никој не го ставаше ни во топ 10 контендери за Златна Топка.Родри треба да е играч на турнирот и добитник на балондор. Абнормално јак играч, да играш на вакво ниво цело сезона во ПЛ, ЛШ, ФА и сега на Еуро е за секоја почит, и тоа цела сезона е стартер, Пеп само него не може да го одмара затоа што презначаен и нема достојна замена за него. Играчиште!
За Барса се збори, ама тие треба да продаваат зашо немаат вода у очи моментално. Не знам како порано не напраи трансфер во голем клуб, дечкото уште во Динамо кога играше беше апсолутна машина, а еве сеа и во Лајпциг исто така гази. Иначе да, можно е и Пеп да нагази за него ако го дадат КДБ.Има 50 милиони фунти клаузула до 15-ти Јули. Нешто ми вика дека Сити ке го собере, ако го дадат Де Брујне за луди пари кај Арапиве.