Купувам - продавам

• Креатор на темата Креатор на темата Попај
  • Време на започнување Време на започнување
Се продава Ц4 206000, 2006, 1.6 ХДИ 92к, регисттирана цела година до окт 2024, сите филтри уље сменети пред 2 месеца, Клима, Гаражирана. 3200е

Колку пари оди Голф 1.9 2007? Увезена?

4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.
Автоматски споено мислење:

Pojke od 3500 za golf ne bi dal.....

Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..

4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.

Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..
Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!
Ako nemsh pojma od koli pojdi po placovi i vidi kolku baraat za takva kola i najdi si mehanichar ili odnesi ja kolata kaj tvoj mehanicar od doverba da ja pretresi shto i fali.

Nekogash i 2000€ se premnogu

Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!
Ako nemsh pojma od koli pojdi po placovi i vidi kolku baraat za takva kola i najdi si mehanichar ili odnesi ja kolata kaj tvoj mehanicar od doverba da ja pretresi shto i fali.

Nekogash i 2000€ se premnogu

Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите. :)

Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите. :)
Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!

1. Kazhi koj od forumov ja ima videno kolata pa da ti daj sovet?
2. Najde doverba vo prodavacot da imash? A shto ocekuvash da ti rechi? Deka e krntija ili kako nova?
Toj gleda parite da ti gi zemi i go zabole za tebe utre kako ce vrvish.

Jasno se?
Ako ne ti e jasno procitaj gi dvava moi postovi ushte ednash!

Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!

1. Kazhi koj od forumov ja ima videno kolata pa da ti daj sovet?
2. Najde doverba vo prodavacot da imash? A shto ocekuvash da ti rechi? Deka e krntija ili kako nova?
Toj gleda parite da ti gi zemi i go zabole za tebe utre kako ce vrvish.

Jasno se?
Ako ne ti e jasno procitaj gi dvava moi postovi ushte ednash!

Добро само не се лути и не мавај. Фала!

2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?
Sepak e tvoja odluka. Prvo vidi dali trapot e skapan,na betomen dali e zdrava,ubavo proveri dali e zdrava na pragovi oti truli cela sasija na golfot. A deka se evtini delovite ne bass.
Gledaj zamaecot da e ok posto kosta dosta skapo. Ne e celta samo da ima gumi i da e registrirana. Bitno e da e zdrava i odrzuvana a za gumi posekako treba da kupis.

2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?
Sepak e tvoja odluka. Prvo vidi dali trapot e skapan,na betomen dali e zdrava,ubavo proveri dali e zdrava na pragovi oti truli cela sasija na golfot. A deka se evtini delovite ne bass.
Gledaj zamaecot da e ok posto kosta dosta skapo. Ne e celta samo da ima gumi i da e registrirana. Bitno e da e zdrava i odrzuvana a za gumi posekako treba da kupis.
Abe detevo nema pojma od koli a ti go terash da gledal.
Samo majstor da mu ja proveri kolata i da ne mu veruva na Prodavachot shto gluposti ce mu kazhi.

Се продава BMW 118D E87 2.0 2011 Автоматик
Контакт: 070200904
Слики: https://reklama5.mk/AdDetails/Index?ad=5248728

- Имам репорт од CarVertical - можам да ви го пратам или да ви дадам VIN број. Километрите се точни, не враќани.
- Колата e регистрирана и ја возам јас сеуште. Не сум препродавач или плац.
- Многу е сочувана и добро одржувана. Баш пали вози. Ќе ви ги дадам старите делови што сум ги менувал и сеуште ги чувам. Последно е променето филтер за воздух и филтер за клима
- Проверка на колата може било каде

- 105kW / 141 hp
- регистрација до 05.2025
- Автоматски менувач
- 258XXX km
- Камера за рикверц
- 16" сет алуминиумски бандажи со летни гуми
- Втор сет 16" алуминиумски бандажи со зимски гуми
- iDrive/Android Auto/CarPlay - голема Андроид тач мултимедија навигација со најнови апликации и мапи
- USB/AUX/Bluetooth/CD/MP3
- Старт/Стоп
- Автоматска двозонска дигитална клима
- Hill Assist
- Команди од централната конзола
- Затемнети задни стакла
- Електрика на сите 4 прозорци
- 2 оригинал клуча
- Централно заклучување
- Борд компјутер
- Централен наслон/потпирач за рака
- Магленки напред и назад
- ISOFIX држачи назад за детски седишта
- Подесив волан по висина и длабочина
- ABS/ESP
- Моменталната просечна потрошувачка е 7L

без замени

Цената е 7300 EUR

Продавам 2 нови рутери Mikrotik RB951Ui-2nD — hAP и 2 рам мемории 2 x 8Gb/Pc3-12800!
Рутерите 3500ден за двата или еден 1800ден!
Рамот 1800ден двете или 1000ден една!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom