Pojke od 3500 za golf ne bi dal.....Колку пари оди Голф 1.9 2007? Увезена?
4500 до 5000Колку пари оди Голф 1.9 2007? Увезена?
4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.4500 до 5000
Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..Pojke od 3500 za golf ne bi dal.....
Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.
Автоматски споено мислење:
Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..
Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите.Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!
Ako nemsh pojma od koli pojdi po placovi i vidi kolku baraat za takva kola i najdi si mehanichar ili odnesi ja kolata kaj tvoj mehanicar od doverba da ja pretresi shto i fali.
Nekogash i 2000€ se premnogu
Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите.
Добро само не се лути и не мавај. Фала!Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!
1. Kazhi koj od forumov ja ima videno kolata pa da ti daj sovet?
2. Najde doverba vo prodavacot da imash? A shto ocekuvash da ti rechi? Deka e krntija ili kako nova?
Toj gleda parite da ti gi zemi i go zabole za tebe utre kako ce vrvish.
Jasno se?
Ako ne ti e jasno procitaj gi dvava moi postovi ushte ednash!
Nitu se lutam niti te mavam!Добро само не се лути и не мавај. Фала!
4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.
Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..
2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.
Abe detevo nema pojma od koli a ti go terash da gledal.2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?
Sepak e tvoja odluka. Prvo vidi dali trapot e skapan,na betomen dali e zdrava,ubavo proveri dali e zdrava na pragovi oti truli cela sasija na golfot. A deka se evtini delovite ne bass.
Gledaj zamaecot da e ok posto kosta dosta skapo. Ne e celta samo da ima gumi i da e registrirana. Bitno e da e zdrava i odrzuvana a za gumi posekako treba da kupis.