Купувам - продавам

Kanye.brt

Пропо
Член од
29 ноември 2019
Мислења
763
Поени од реакции
1.037
Се продава Ц4 206000, 2006, 1.6 ХДИ 92к, регисттирана цела година до окт 2024, сите филтри уље сменети пред 2 месеца, Клима, Гаражирана. 3200е

Член од
26 јануари 2020
Мислења
871
Поени од реакции
1.144
Колку пари оди Голф 1.9 2007? Увезена?

Член од
26 јануари 2020
Мислења
871
Поени од реакции
1.144
4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.
Автоматски споено мислење:

Pojke od 3500 za golf ne bi dal.....
Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.997
Поени од реакции
7.657
4500 ми ја нуди и не е регистрирана.. Гуми за резерва мислам има... поспортска така со 5 врати.

Мене баш ми делува практично, не е многу голема (сепак почетник сум) и не троши многу и деловите се достапни барем кај нас..
Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!
Ako nemsh pojma od koli pojdi po placovi i vidi kolku baraat za takva kola i najdi si mehanichar ili odnesi ja kolata kaj tvoj mehanicar od doverba da ja pretresi shto i fali.

Nekogash i 2000€ se premnogu

Член од
26 јануари 2020
Мислења
871
Поени од реакции
1.144
Abe dete kola ne se kupuva so Forum imformacii!
Ako nemsh pojma od koli pojdi po placovi i vidi kolku baraat za takva kola i najdi si mehanichar ili odnesi ja kolata kaj tvoj mehanicar od doverba da ja pretresi shto i fali.

Nekogash i 2000€ se premnogu
Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите. :)

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.997
Поени од реакции
7.657
Ами не е лошо и на форум да прашам, и луѓе и поискусни и мајстори, и продавачов како голем познавач и да најдам едно НЗС дали вреди да ги жртвувам парите. :)
Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!

1. Kazhi koj od forumov ja ima videno kolata pa da ti daj sovet?
2. Najde doverba vo prodavacot da imash? A shto ocekuvash da ti rechi? Deka e krntija ili kako nova?
Toj gleda parite da ti gi zemi i go zabole za tebe utre kako ce vrvish.

Jasno se?
Ako ne ti e jasno procitaj gi dvava moi postovi ushte ednash!

Член од
26 јануари 2020
Мислења
871
Поени од реакции
1.144
Abe da ne vese tolku naiven i ce razbereshe shto ti pishav!

1. Kazhi koj od forumov ja ima videno kolata pa da ti daj sovet?
2. Najde doverba vo prodavacot da imash? A shto ocekuvash da ti rechi? Deka e krntija ili kako nova?
Toj gleda parite da ti gi zemi i go zabole za tebe utre kako ce vrvish.

Jasno se?
Ako ne ti e jasno procitaj gi dvava moi postovi ushte ednash!
Добро само не се лути и не мавај. Фала!

Член од
26 октомври 2016
Мислења
2.026
Поени од реакции
1.519

2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?
Sepak e tvoja odluka. Prvo vidi dali trapot e skapan,na betomen dali e zdrava,ubavo proveri dali e zdrava na pragovi oti truli cela sasija na golfot. A deka se evtini delovite ne bass.
Gledaj zamaecot da e ok posto kosta dosta skapo. Ne e celta samo da ima gumi i da e registrirana. Bitno e da e zdrava i odrzuvana a za gumi posekako treba da kupis.

Член од
17 ноември 2014
Мислења
4.997
Поени од реакции
7.657
2007 godina e kolata a sega sme 2024. Koja logika da dades 4500 evra za kola od 2007 ?
Sepak e tvoja odluka. Prvo vidi dali trapot e skapan,na betomen dali e zdrava,ubavo proveri dali e zdrava na pragovi oti truli cela sasija na golfot. A deka se evtini delovite ne bass.
Gledaj zamaecot da e ok posto kosta dosta skapo. Ne e celta samo da ima gumi i da e registrirana. Bitno e da e zdrava i odrzuvana a za gumi posekako treba da kupis.
Abe detevo nema pojma od koli a ti go terash da gledal.
Samo majstor da mu ja proveri kolata i da ne mu veruva na Prodavachot shto gluposti ce mu kazhi.

Kajgana Shop

На врв Bottom