- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.347
- Поени од реакции
- 4.041
Ne mi lici colismo na devojka sto prai hawk tuah..Hawk Tuah
Ne mi lici colismo na devojka sto prai hawk tuah..Hawk Tuah
Тоа е, индивидуалниот квалитет ја прави разликата.Не сум импресиониран од Холандија.
Има сигурно 4-5 репрезентации што покажаа повеќе, но не се во полуфинале.
Секако, затоа мислам дека и Франција ќе помине во финале, иако по прикажаното, Шпанија можеби заслужи веќе и да го освои.Да беше вака во реалноста пола од репките никогаш не би освоиле Еуро. Сите играат лошо за неутралниот навивач ама за пролаз даље.
Каква обична навредаИли е Флеш коњот, избришал запирка на тастатура и пере босански.
Да не беше Арда како ли овој Реал ќе успееше да освои се што наброја...Каква споредба, па Арда е подобар.
Повеќе голови во Ла Лига, трофеј во лигата, трофеј у ЛШ.
Него гледај Ламинатот да не заврши ко Фати у Брајтон, Абде у Бетис, или оној што се пезионораше у МЛС Пуиг и сите други вонаби Меси.
За таков играч векови ќе поминат додека да се појави.
А Халилович и Кркич? И тие беа бисери на Ла Масиа, сега богзнае кај играат. Шала на страна, Јамал може не е Меси, али е топ играч за наредни 15 години, тоа што сега го ставивте во оган и детево не пукна, само покажува дека ќе ви се исплати. Арда, ако има Реал среќа, би го наследил Крос, не дека на Реал му требаат головите на Арда, освен можеби оние од слободни удари.Да не беше Арда како ли овој Реал ќе успееше да освои се што наброја...
Ансу 3 пати скина лигаменти, и дали Абде го спомна овде со Пуиг, каков просечен Реал фан си брее.
Пак ќе ти речам, едниот има сепак 16 години, другиот се врати од повреда на освоена титула со противници што не им мењаше дали победуваат или губат.
Мисли си дека ќе фати стандардна постава во Реал.
Толку се јаки што не сакаат ни да се испотат, цело првенство со одење ќе го освојат и трофејот ќе си оди дома.Абе Англија осваја, глеј ги како шупачки се вадат до полуфинале. Шупачки и ќе освојат со некој гол од одбиена па во глава на голманот и од статива во гол.
Не ме сваќај сериозно, комрадот твој Рикен секогаш се пали вака на играчи од Реал и ги брани до смрт успат е diehard Роналдо фан, не очекувам многу мозок овде. Само си пукам сеир бидејќи многу се креваа во облаци како Роналдо ќе освои занемарувајќи дека он одамна не игра професионален фудбал.А Халилович и Кркич? И тие беа бисери на Ла Масиа, сега богзнае кај играат. Шала на страна, Јамал може не е Меси, али е топ играч за наредни 15 години, тоа што сега го ставивте во оган и детево не пукна, само покажува дека ќе ви се исплати. Арда, ако има Реал среќа, би го наследил Крос, не дека на Реал му требаат головите на Арда, освен можеби оние од слободни удари.
Premnogu e fokusot na Anglija a najsupacki ustvari doguraa do tuka Francija, kade sesuste nivni igrac nema gol daeno, da bide ironijata uste pogolema, na penali tepaa so portugalija kade ni nivniot golman ne odbrani penal.Абе Англија осваја, глеј ги како шупачки се вадат до полуфинале. Шупачки и ќе освојат со некој гол од одбиена па во глава на голманот и од статива во гол.