- Член од
- 23 април 2022
- Мислења
- 399
- Поени од реакции
- 1.990
Плачат Скопските диско клубови и кафани за негоТој од ѕвезда ич не ми прави мерак. Бивши играч, последниве 4 години се врти по Литванија и втори арапски лиги.
Плачат Скопските диско клубови и кафани за негоТој од ѕвезда ич не ми прави мерак. Бивши играч, последниве 4 години се врти по Литванија и втори арапски лиги.
Како нема да има, не е излезен од кафана со Филе и слични ликовиГача има едно десет кила плус летово
Пофорсирано дете од него не постои еве ти кажувам. Беше кај нас минатава година. Татко му се истура пари и по медиуми и по се само да го промовираат. Нели муабетот беше дека летово ќе потпишувал за Лас Палмас младинците да игра? Еве го кај е сега. Појде таму 2 недели, татко му го изнаслика со сите потренира со кадети и толку беше, си се врати. Цела пролет играше за кадетите на Победа. Плус е многу недисциплиниран и заради тоа и се скараја и беше избркан од прв тим на Победа иако татко му цела есен плаќаше убави пари. Никаков квалитет ни конкуренција нема да ви донеси.Гарначо ако не се лажам е тоа детето што отиде у Лас Палмас зимово, младинец е 17 години, треба да е добар…
ХаахахДа, он е. Константино.
А шатираниов грев појак од цел ваш тимХаахах
Овај ко стигнавте да го земите , слободно напрајте си колективно ХарикиРи хаахахах
Оди бе легни си и прашај кој зел пари под рака кај вас ...А шатираниов грев појак од цел ваш тим
Одговоров ти нема врска со она што го пишав и пак не го менува фактот дека црепов е поквалитетен од сите ваши играчи. Дека е превара, превара е.Оди бе легни си и прашај кој зел пари под рака кај вас ...
Ахахах
СпонзороТ хахаах
ОК друже , поквалитетен е од сите кај нас .Одговоров ти нема врска со она што го пишав и пак не го менува фактот дека црепов е поквалитетен од сите ваши играчи. Дека е превара, превара е.
Па не е засилување за нас, за вас ќе биде, тоа ти кажувам.ОК друже , поквалитетен е од сите кај нас .
Уште многу вакви засилување "Поквалитетни " од нашите да ви дојси СпонзороТТТ
И јас сум против детево. Класично лигле на тато.Хаахах
Овај ко стигнавте да го земите , слободно напрајте си колективно ХарикиРи хаахахах
Јас немам ништо против детето , него од фудбалски аспект е муабетот .И јас сум против детево. Класично лигле на тато.
Od kade ti e infovo?Тошевски пред кам бек,Струга ја праќа титулата по брза пошта.